Как да поправите на Door закопчалка на Кенмор Микровълнова

Ако имате проблеми с поддържането на вашия Кенмор микровълнова затворена врата , вие сте вероятно има проблем с една от ключалките на вратите. Вътрешната страна на вратата на микровълнова включва две ключалки , които се свързват с предната част на микровълновата фурна . Тези ключалки са закрепени към вратата от вътрешното почистване, които могат да бъдат отстранени ръчно . За да поправите лостчетата се уверете, че те могат да бъдат закрепени правилно и стабилно в слотовете на вратите. Вие ще трябва да замени всички повредени ключалки . Нещата ще трябва
шпакла MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете електрическото захранването на вашия Кенмор микровълнова на вашата кухня прекъсвач . Ако не сте сигурни , които верига води до микровълновата , нарязани на властта в главния източник на захранване на Вашия дом .

2

Натиснете бутона в долния десен предната част на микровълновата фурна , за да отворите вратата . <Бразилски>

3

Поставете шпакла в процепа между интериора и микровълнова вратата , след това натиснете надолу върху ножа, за да отделете тапицерия .

4

Намерете врати капаче клипове на горната и долната част вътре вътрешността на микровълновата -те години.

5

движат лостчетата нагоре и надолу, за да се види дали те са в насипно състояние. Ако едно от лостчетата е падане на вратата , повдигнете нагоре и го извадете от вратата .

6

Огледайте резето на вратата за всякакви вреди, като се разтопи , отчупени или липсващи парчета. <Бразилски>
7

Поръчайте резе част нова врата от вашия Кенмор производител и проверете във вашето ръководство за потребителя , за да видите дали вашата микровълнова печка е в гаранция , така че можете да получите от страна безплатно.

8

Плъзнете новото резето на вратата в процепа на вратата на микровълнова печка. Натиснете вътрешността отрежете обратно върху вътрешната страна на вратата на микровълновата .

9

Затваряй вратата, за да провери, че тя захапва правилно . Включете електрическата енергия обратно в прекъсвача на кухня верига или Майн .

Как да почистите HVAC Split изпарителна система на

изпарителя бобини са отговорни за охлаждане на въздуха във вътрешността на дома. Хладилен линии свързват към изпарителя . Намотките на изпарителя абсорбират топлината от въздуха и произвеждат студен в

Περισσότερα >
Do- It- Yourself Shoe Rack Home Project

Купчини на обувки може бързо да се натрупват и елементарно иначе безупречен килер. Стойки обущарски са надеждни възможности за организиране и съхраняване на няколко чифта обувки в ограничено пространс

Περισσότερα >