Отстраняване на Амана AMV6177 фурни

The Амана AMV6177 е комбинация микровълнова печка и конвекция фурна , предназначени да бъдат окачени от долната страна на корпуса над кухня диапазон. Фурната използва поколение електрически топлина, за да изпълнява своята функция, конвекция и електрически генерирани микровълни за своята микровълнова функция. Като комбинация фурна, на Амана AMV6177 елиминира необходимостта от използване на вашия голямото основно фурна , когато готвенето и малки предмети . Въпреки че има четири отделни фурна модели, които попадат под заглавието на AMV6177 , всички те функционират по същия начин , както и техните методи за отстраняване на неизправности са идентични . Нещата ще трябва
Микровълнова - безопасно съдове за готвене на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Проверете вашите прекъсвачи дома прекъсвачи или предпазители , ако фурната не мощност на най-малко. Изгорелият предпазител или изключил прекъсвач ще спре потока на ток и ще направи вашата фурна неизползваеми . Ако фурната правомощията на обикновено , но вътрешното осветление не се включи , проверете крушката . Ако крушката е изгоряла или повредена , сменете я и тества отново.

2

Проверете вашите съдове за готвене , ако станем свидетели на електрически мига , настъпващи във фурната по време на процеса на готвене в микровълнова фурна . Ако вашият съдове за готвене не е микровълнова безопасно или съдържа метал , електрически ток може да скочи към него от стената на фурната . Сменете си съдове за готвене с микровълнова печка - безопасно елементи и опитайте отново.


3

Сравни сегашното ниво микровълнова мощност до нивото , посочено в конкретната рецепта , която използвате , ако храната ви излиза под - или препечена . Повечето рецепти, които ще посоча очакваната мощност или мощност на микровълновата в указанията за готвене . Ако вашата микровълнова печка е повече или по-малко мощен от модела на рецепта , може да се наложи да се коригира предложи времето за готвене съответно . Частично замразени храни, неправилни селекции енергийно ниво и странно оформени храни също могат да бъдат причина за вашата храна не е правилно да готвя .

4

Включете Амана AMV6177 фурна в собствената си контакт. Тъй като фурната обръща голямо количество енергия през определени цикли на готвене , че е важно , че не съществуват други електрически устройства отводнителни захранване от мрежата в същото време . Споделени обекти може да доведе до намалена мощност за готвене и недостатъчно хранене. Проверете дали щепсела е добре поставена в контакта . Разхлабени захранващи щепсели могат също да засегнат готвене производителност , както и причина цифровата екрана да мига и изключване .

5

Натиснете бутона " Stop /Clear" бутон , когато предупреждение или код за грешка се появява на дисплея на вашия цифров Амана AMV6177 за фурна . Този бутон трябва да премахнете кода и да позволи на нормалните операции, за да започнат отново. Ако това не стане, пробвайте да изключите фурната и да чака 30 секунди преди да го включите обратно инча Ако кодът за грешка продължава да се свържете с Амана обслужване на клиенти на 866-616-2664 .

Как да се свържете захранващия кабел към нагревателен елемент на GE Профил Сушилня

GE Профил Сешоарът е изцяло електрически уред , който използва нагревателен елемент навити метал във връзка с моторизирана вентилатор да изсъхне прането си . Нагревателят е свързан с терминален блок,

Περισσότερα >
Как да спечелим една Folding Шевни Таблица

Осъществяване на сгъване шиене на маса, с голяма гладка работна повърхност , която може да се срути и се съхранява лесно , когато сте чрез шиене, ви помага да конвертирате вашите шиене стая в стая за

Περισσότερα >