Ремонт на KitchenAid Superba Микровълнова противовес Spring

Ако вашите KitchenAid Superba микровълнова врати удря надолу , когато го отворите , най-вероятната причина е противовес извор, който е изключен или простряна . В KitchenAid Superba използва две усукване Насрещни пружини да поеме теглото на вратата и стъклото . За разлика от традиционната фурна , пружините са вътре в панела на вратата , вместо на кабинета на единица . Ремонт на KitchenAid Superba микровълнова противовес пролетта обикновено включва или сглобите отново пролетта или замяна. Нещата ще трябва
Филипс главата отвертка в
Покажи повече инструкции

1

Отворете вратата на шкафа над вашия KitchenAid Superba микровълнова печка и извадете захранващия кабел от контакта . Ако имате канал , който работи направо на разклонителна кутия вместо на захранващ кабел , изключете прекъсвача на микровълновата вътре вашето домакинство кутия електрически панел .

2

Дръпнете вратата на микровълновата отворена и да намерят два винта точно над горните ъгли на стъклото. Хванете предната и задната част на врата с едната ръка и отстранете винтовете с отвертка Phillips в другата си ръка .


3

Затворете вратичката на микровълновата бавно и издърпайте горната част на предните панел от вътрешния панел. Погледнете вътре в долната част на вратата за криволичат торсионни пружини . Те се прикрепят към краищата на скобата на вратата от вътрешната страна на вратата . Най-често, една пружина е или откачам или протегна и трябва да бъде заменен.

4

Проверете пролетта , че е непокътнат , за да определи как тя куки в скобите . Има една малка метална кука в единия край на пролетта , че куки около горната част на една скоба врата , а в противоположния край на пролетта има метален дюбел огъната под ъгъл от 90 градуса , което се вписва в една дупка в отсрещната врата скоба.

5

Прикачаме пролетта към скобата на вратата , ако тя е просто откачи . Ако през пролетта е крив , но изглежда протегна , отстранете я от скобата на врата. Издърпайте нагоре по крив края на пролетта , за да я освободите от скобата след това издърпайте края на дюбел от дупката на противоположната скоба .

6

Инсталирайте новата пролетта в обратен ред на отстраняване. Натиснете предния панел на вратата срещу вътрешния панел. Отворете внимателно вратата, за да запази двата панела заедно. Поставете винтовете подпорни във вътрешния панел на вратата и ги затегнете с главата отвертка Phillips .

7

Затворете вратата и включете отново захранването на KitchenAid Superba микровълнова печка.


<Бразилски>

Множество Фенове Vs. Климатици

В някои климат , използване на множество фенове в дома ви може да ви позволи да включите климатик термостат до няколко градуса , като по този начин спестяване на електроенергия и пари. Но ако живеете

Περισσότερα >
Liquid Turquoise за дърво Проекти

Turquoise инкрустация добавя красота, разнообразие и цвят на вашите дървообработващи проекти. Машини , които не могат да си позволят или мода тюркоаз инкрустация от недвижими тюркоаз или имат особено

Περισσότερα >