Как да се вземат определени Spacemaker Микровълнова фурна JVM240

The GE Spacemaker JVM240 е жилищен уред, който съчетава абсорбатор и микровълнова фурна. Този конкретен модел е проектиран за монтаж над печката , което ви позволява да спестите място на вашата кухня броячи. Долната страна на GE Spacemaker JVM240 има отдушник , който се възползва от въглен филтър , който филтрира дим и мазнини от въздуха по време на готвене . При извършване на ремонти на GE Spacemaker JVM240 , че понякога е необходимо да се вземат уреда надолу от шкафовете . Премахване на микровълновата е прост процес , но никога не трябва да се опита сам. Нещата ще трябва
кърпа или одеяло
Филипс отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Поставете кърпа или одеяло на надежден повърхност, която е достатъчно голяма да побере микровълновата . Това е мястото, което ще постави на микровълновата след това се отстранява.

2

Изключете микровълновата от контакта на стената . Често, микровълновата е включен в контакт, скрит в шкафовете над уреда.


3

Позиционирайте помощник -долу микровълновата за да го подпре и да се гарантира да не падне .

4

Свалете четирите монтажни болта от горната кабинета , които прикрепят микровълновата на място с помощта на отвертка Филипс .

5

Наклонете микровълновата надолу, след това издърпайте захранващия кабел през отвора в долната част на корпуса , така че той е свободен.

6

Повдигнете задната част на микровълновата фурна , на разстояние от монтажната скоба на задната , и го премести далеч от стената.

7

Поставете микровълновата фурна върху здрава повърхност .

Използването вода с Miele Перални

The Miele корпорация прави перални машини, които имат намалено въздействие и оставят малък отпечатък върху околната среда. Компанията се фокусира върху използването на природните ресурси много справед

Περισσότερα >
Как да тапициране османски С Storage

Можете да тапициране табуретки за съхранение със същите техники, които можете да използвате, за да тапициране и таблата или всяка плоска част от обзавеждането . Единствената разлика е, че вие ​​ще тря

Περισσότερα >