Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Garbage Изхвърляне >> Content

Как да изберете Garbage Изхвърляне

Въпреки, че повечето от нас приемат за боклук разпореждания за даденост , тяхната употреба и монтаж е строго регламентирано в някои области. Преди да си купите , проверете местните закони и не забравяйте вашата канализационна система може да се справи с изхвърляне. Нещата ще трябва
боклук Отписани
Брошури с инструкции доборото сравнение на продукти Брошури MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Кажете си ВиК система проверява, за да видите какъв вид боклук контейнер за отпадъци е съвместима с вашата канализация и други ВиК приставки .

2

Изберете размера на конски сили , което трябва във вашата обезвреждането . Обикновено , в дома разпореждания имат 1/2 или 1 конски сили. Първият е добре за малък семеен с умерена употреба разположение, докато изхвърлянето на 1 - конски сили е предназначена за по-големи и по-строги работни места.


3

сигурен разположение има източване връзка съдомиялна Бъди . Това ще позволи на храна от съдомиялната машина да бъдат смлени и промие чрез системата за погребване .

4

Виж за специални функции, като например претоварване ръчно нулиране , щит за защита от корозия , звукови прегради , ключове за самообслужване и анти - плясък обърква . Попитайте конкретно за нивото на шума , която е ключов фактор за много хора.

5

Проверете гаранции внимателно.


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/garbage-disposal/1019053590.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.