Как да инсталирате за битови отпадъци, в Kitchen Sink

Ако използвате някакъв здрав разум и правилните инструменти , инсталиране на боклук в кухнята може да се направи-си -сам проект. Независимо дали сте кулинарен гений в кухнята или запален микровълнова потребител , изхвърляне на боклука е страхотен уред за всяка кухня . Инструкции

1

Извадете възела на отпадъци от мивката , като го изключите от мивката фланеца . Разхлабете монтаж монтаж чрез завъртане на три винта, така че събранието виси свободно . Извадете устройството за закрепване на мивка фланец от любопитни изключите модула пръстен. Повдигнете фланеца от мивката. След като приключи, ще бъдат оставени с дупка в дъното на мивката.

2

Scrape всеки уплътнител и почистване на повърхността , преди да подменяте фланеца . Също така чисти и да премахне всяко уплътнение или лепило от под мивката.


3

Разточете тънка тръбичка, на шпакловка и замазка водопроводчик е във вашите ръце. Нанесете на шпакловка и замазка , за да се направи пълна уплътнение под пояса . Поставете новия фланеца върху отвора и натиснете надолу. Подстригване излишния замазка.

4

Прикрепете монтажната събрание. Инсталирайте модула пръстен от него любопитни във вдлъбнатината на врата на фланеца . След като Snap пръстен е на мястото си , можете да започнете да затегне възела .

5

Свържете електрическите кабели до обезвреждането . Уверете се, че цялата власт се изключва при таблото с бушоните или прекъсвач панел, за да се избегнат наранявания или токов удар .

6

Свържете системата за погребване на събранието и завъртете монтаж яката да го ангажират до горната монтажа скоба. Уверете се, че яката е защитена по целия път наоколо . След като се уверите , че е правилно монтиран , затегнете здраво яката .

7

Направете водопроводни връзки. Изравнете линията за източване с отвор за източване на обезвреждането . Плъзнете скобата от линията за източване към конектора на обезвреждането и затегнете ръчно . Ако свързвате маркуча миялна машина за източване на обезвреждането , вкара маркуч скоба над маркуча и го плъзнете надолу на няколко сантиметра . The обезвреждането трябва да бъде сигурен и стабилен , когато се опитате да го разклаща. Ако е така, завърши затягане връзката за източване на линия.

8

Включете в обезвреждането и да възстанови силата на прекъсвача . Включете водата и проверете за течове. Вие сте прави!

My Кенмор Washer нуждае от New Balance Ring

A баланс пръстен е важен елемент за способността на една перална машина , за да се върти равномерно корито и пази товара на пране вътре стабилно , така че водата не се изсипе на шайбата , когато тя ра

Περισσότερα >
Как да тапициране на Bench с бутони

Тапициране една пейка е начин да обновите вашия декор и осигурява възможност за дори новаците да постигнат тапициране успех. Използвайки само няколко основни инструменти, можете да трансформирате ваша

Περισσότερα >