Как да се ремонтира за битови отпадъци

A изхвърляне на боклука е по-удобен , когато не искате неизползвана храна попълване си кофа за боклук . Просто сложете храната в канала , завъртете ключа и да слушате като извозване на отпадъците смила докато измивания с вода на храната за установяване на изтичане . Ако вашият извозване на отпадъците на най-интересното , следвайте стъпките по-долу , за да се определи на разположение себе си. Инструкции
Garbage Изхвърляне прави никакъв шум , когато са включени

1

Погледни на дъното на извозване на отпадъците ( под мивката ) и натиснете бутона за рестартиране . Знаеш, че трябва да се рестартира , ако бутонът не е натиснат инча Дайте разположение опитам.

2

Проверете, за да видите, ако прекъсвач е спънал ако натискане на бутона за рестартиране не е направил работа. Ако това е така , изключете прекъсвача и отново, и опитайте отново на разположение .


3

Намерете ключа , който дава власт на извозване на отпадъците (или на стената или под мивката ) . Проблемът може да е дефектен превключвател. Намерете прекъсвача на панела на услуга, която правомощия извозване на отпадъците и да го изключите. Сменете дефектни ключа и включете захранването отново. Проверете, за да видите, ако на разположение работи правилно

4

Сменете извозване на отпадъците , ако - . След като се опитва тези стъпки - все още няма шум, когато го включите. Ваше разположение е вероятно непоправими .


Garbage Изхвърляне Прави бръмчене , но Няма да върви

5

Изключете прекъсвача в панела на електрическа инсталация , че правомощията на боклука обезвреждане .

6

Поставете компенсира гаечен ключ , който дойде с вашия извозване на отпадъците в повратна дупка на маховика намира на дъното на разположение . Ако не разполагате с ключ , който се вписва , закупи един от магазин, който носи вашия конкретен вид извозване на отпадъците .

7

Завъртете ключ стрелка, за да се отпуснеш каквото е намерила подадена в извозване на отпадъците или маховик . Вие ще се чувствате маховика превърне лесно , след като тя е откъснат .

8

Използвайте дървена дръжка на метла (или нещо подобно на форма ), за да изкарвам заклано колело или маховика , ако не можете да намерите правилното отместването или шестнадесетичен ключ. Минете през дупката в мивката , където се намира изхвърлянето на боклук и сложи дръжката на метлата срещу перката . Използвайте малко зор да разхлаби маховика .

9

Изключете захранването за извозване на отпадъците обратно , след като знаете маховика вече не е запушен . Натиснете бутона за нулиране при извозване на отпадъците .

10

пуснете водата и флип ключа изхвърляне на боклук бързо и изключване за кратък период от време. Това трябва да зададете на маховика предене и измийте откъснат обект за установяване на изтичане .

Как да се провери за течове върху Кенмор Washer 11082891110

Ако забележите изтичане на вода от вашия горно зареждане Кенмор за миене , трябва да се намери източникът на теча възможно най-скоро . Водата на пода е заплаха за безопасността , и вие също искате да

Περισσότερα >
Как да спечелим една Полилей Настолна лампа

характеризира със своята прилика на домакинство полилей с неговите много висящи дрънкулки , лампа, полилей таблица може да добавите атмосфера на ясните стаи . Докато много завършени версии са доста ск

Περισσότερα >