Как да се определи за битови отпадъци , залепена или заседнала

Как да се отлепи блокирала Нещата изхвърлянето на отпадъци ви е нужно
бутало дръжка
Алън гаечен ключ
магазин VAC
neddle клещи носа в
Покажи Още Инструкции

1

Ако натиснете ключа и извозване на отпадъците само бръмчи и не се върти , тя е заседнала

2

FIRST : Изключете POWERTurn захранването за извозване на отпадъците в основната схема breaker.Test да се уверете, че захранването е изключено чрез завъртане на ключа в положение ON. Ако това не стане бучене сега захранването е offTurn ключа обратно в позиция OFF .

Ако все още бръмчи не сте копна правилното ключа прекъсвач , върнете се и се опитвам да разбера вещица с прекъсвач е десен един за обезвреждане .

Някои разпореждания за боклук имат щепсел под мивката , в този случай просто го махнете щепсела.


3

Първо вземи дръжката на бутало и с него под ъгъл , опитайте се да се върти лопатките на работното колело във вътрешността на разположение . Повечето от времето, можете да изчистите заседналата разположение по този начин.

4

Ако това не успее да махнете се придържаме на разположение , тогава ще трябва да тава на Алън гаечен ключ. Повечето разпореждания идват с Алън гаечен ключ инструмент и ако сте късметлия , който някога е инсталирана, тя е , че Алън гаечен ключ инструмент съхранява под мивката някъде . Ако не можете да намерите този инструмент под мивката редовно Алън гаечен ключ ще работи .

5

В центъра на дъното на разположение има дупка , придържайте Алън изтръгне в тази дупка и се ангажират то с маховика . Сега я върне назад и напред , докато тя се върти свободно .

6

С конфитюр изчиства , вие трябва да се извлече това, което някога са били блокирани . Можете да използвате игла клещи носа да достигне през & извади отломките или можете да използвате мокра /суха магазин VAC вакуума от отломките .

7

Изключете захранването отново на прекъсвача или включете на разположение обратно инча Включете студената вода и включете . Вашият обезвреждане трябва да бъде превръщането на свободно сега.

Ако не се върти свободно , ще трябва да повторите стъпките . Ако това не успее да работи нормално право може да се наложи да замени на разположение . Вашия проблем може да бъде повече , че нещо заседне в перките .

Как да отстранявате Whirlpool Air Purifier

пречиствател на въздуха е полезен уред за хора, които страдат от алергии , живеят в замърсени райони или живеят с пушачи. Пречиствател на въздуха The Whirlpool използва HEPA филтър и предварителен фил

Περισσότερα >
Как да създадем Мебели Използване аритметична прогресия

Как да създадем Мебели Използване аритметична прогресия . Всички велики мебели започва със страхотен дизайн , но вземането на решение относно размера на парче може да се отнема време. Има преки пътища

Περισσότερα >