Как да се изхвърля на пластмасови торбички и Батерии

Пластмасовите торбички и батерии са две неща, които се натрупват бързо в повечето домове. Въпреки че преминаването към многократна употреба версии на двете е идеален начин да се помогне на околната среда ( и да спестят пари ) , но избягва разполагаем вид понякога е трудно да се направи . За целите на запазване на Земята и нейните обитатели безплатно на не- биоразградими торбички и токсични химикали , това е много важно , за да се отървете от найлонови торбички и батерии правилно , вместо да ги хвърлят в кошчето . Прочетете, за да разберете как . Инструкции
Plastic Bag Изхвърляне

1

Повторна употреба , тъй като много чанти , колкото можете , преди да изхвърлите от тях . Използвайте ги като торби за боклук , за да почисти след домашни любимци, или да съхраните няколко наоколо за пазаруване на хранителни стоки . Има безброй начини за използване на найлонови торбички .

2

Дръжте определено място и контейнер в дома си за събиране на пластмасови чанта, като малка кофа за боклук в килер или дрешник . Веднага след като получите една найлонова торбичка , извадете съдържанието му и да го направи . По този начин вие ще имате торбички на разположение за повторна употреба и в крайна сметка да се разпорежда .


3

Носете със себе си нежелани торбички на място, че има пластмасов контейнер за рециклиране чанта и се разпорежда с тях там. Повечето супермаркети ги имат . Ако трябва да изхвърлите чанта, това е най-добрият начин да го направя. Проверете секцията " Ресурси ", за да се намерят други места, пластмаса за рециклиране чанта във вашия район.

4

Намалете количеството на найлоновите торбички , които използвате, за да се намали броят трябва да се разпорежда . Купи торби за многократна употреба , които са на разположение в почти всеки супермаркет на ниска цена.


Battery Изхвърляне

5

Проверка на съоръженията за рециклиране на вашия град , за да видите , ако рециклирането на батерията е настанено и ако е така, какви видове те приемам . Обикновено , сбирки се провеждат няколко пъти годишно . Някои градове не предлагат тази услуга , но най-вероятно ще бъде в състояние да намери място или бизнес в района , че ще го направя. Проверете секцията " Ресурси ", за да намерите близките места, които рециклират батерии.

6

Покупка комплект за рециклиране на батерии (проверете "Ресурси" за връзката ) . Ще получите контейнер за съхранение на всички видове сухи батерии в , тъй като те се натрупват . След като се напълни , всичко, което трябва да направите е да го сложите в пощата и батериите ще се изхвърлят по безопасен начин.

7

запасите на многократна употреба батерии. Не само, че те се намали количеството на еднократна употреба батерии , които трябва да се изхвърлят , те са много по- лесно да се рециклира .

Защо ли ми Window Климатроник Blow вода в къщата

? Window климатиците премахват влажност и охлаждане на въздуха. Изваденият влажност образува вода по време на процес на кондензация и често се оттича извън дома. Редица проблеми могат да доведат до во

Περισσότερα >
Можеш ли боя полиуретан Over Lacquer

? Лакирана мебел може да изглежда крехка и лесно обезобразен , но това не винаги е така . Съвременните лак процеси не са толкова крехки като възрастните техники лакиране . Определяне дали лака е крехк

Περισσότερα >