Как да Премахване на Garbage Изхвърляне InSinkErator

InSinkErator боклук разпореждания , докато издръжлив, не траят вечно и може да дойде време, когато ще трябва да инсталирате нов такъв . За непознатото , той може да бъде трудно да се реши как да го махна , но това е възможно. Тази статия ще ви обясни как да се премахне изхвърляне на боклук InSinkErator безопасно и лесно. Нещата ще трябва
Flashlight
Screwdrivers
Кофа
Tongue и жлеб клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете верига, която доставя мощност за извозване на отпадъците , преди да започнете . Веригата трябва да бъдат етикетирани в ел. табло . Не разчитайте само на оставяйки изключите, да бъдат безопасни и обръщане на цялата верига на разстояние .

2

Намерете където електрическата храната навлиза на разположение . Това обикновено влиза в страна на устройството в близост до дъното . На дъното на разположение , махнете капака на мястото, където са направени електрическите връзки .


3

Изключете всички черни и бели жици . Разхлабете винта на земята, за да премахнете заземяването . Развийте контрагайката , който придържа жицата до изхвърлянето на боклук и издърпайте кабела от уреда.

4

Ако имате миялна машина , няма да има маркуч от отговорност миялна машина свързана с изхвърлянето на боклука InSinkErator . Този маркуч влиза в близост до горната част на разположение . Разхлабете маркуч скоба и извадете маркуча от унищожаване . Дръжте кофа отдолу, за да хване някоя вода , ако има някаква лява в маркуча.

5

Използвайте клещите на език и жлеб за разхлабване на гайките , които свързват тръбата за източване към извозване на отпадъците . <Бразилски>
6

Подкрепете InSinkErator от долу и го завъртете монтажния пръстен с три раздела в горната част, обратна на часовниковата стрелка . Извозване на отпадъците ще падне свободно , след като тя е достатъчно завъртян.

7

Разхлабете трите болтовете на отточния блок и отделете задържащия пръстен. След това, просто натиснете изтичане нагоре и навън от мивката и да изчистите далеч замазка останалата водопроводчик .

8

Мивката вече е готов за ново разположение InSinkErator боклук да се инсталира , или за директно източване кука-нагоре .

Как да се свържете Поливни системи за Къщи

напоителна система се състои от подземни тръби, които могат да бъдат направени от много материали ; един клапан на колектора ; пръскачки , както и контролиране на напояване таймер . След като системат

Περισσότερα >
Old -Time председател на вземане на занаятите

Много хора , които се наслаждават декоративни и функционални съдове за работа да се насладят на мебели проекти за изграждане , защото парчета мебели правят творческа и артистична изявление , като съще

Περισσότερα >