Как да разглобявате Garbage Изхвърляне

боклук освобождавания се мечта домакиня сбъдната . Още първите модели от много десетилетия преди рационализирани кухненски задължения , превръщането на обезвреждане на отпадъците на храната в една проста задача. Сега се намери в повечето домове , боклук освобождавания се приема за даденост ; Въпреки това, когато те престанат да функционират , бързо решение се превръща в дневния ред. Най-честият проблем с боклук разпореждането е дребни предмети, които попадат в мивката и се превръщат в капан вътре на разположение . Често ремонт не е необходимо, но е разглобяване . Нещата ще трябва
отвертка
Бесният
Large гаечен ключ
WD -40

Покажи повече инструкции

1

Изключете прекъсвача на извозване на отпадъците във вашата кутия с предпазители . Ако не сте сигурни кой прекъсвач е правилният един , направете това чрез процес на елиминиране. Превключете на прекъсвача и иди в основната част на къщата си , за да видите кои електрически уреди или на светлини не работят . Когато изхвърлянето на боклук и околните електрически елементи няма да се включват , сте намерили правилното прекъсвача .

2

Изключете вода клапан , който захранва извозване на отпадъците . Това е често срещана под кухненската мивка в доста непосредствена близост до обезвреждането . Завъртете по часовниковата стрелка клапан , докато не бъде плътно затворена.


3

Изключете водопроводите от извозване на отпадъците . Използвайте гаечен ключ , за да включите белезниците , докато тръбите се измъкват от устройството .

4

Slip отвертка под ръба на яката монтажния пръстен , и внимателно го отделите . Това ще падне пръстен яка монтаж далеч от зоната на мивката .

5

Туист извозване на отпадъците бавно с голям гаечен ключ , докато натискате здраво нагоре в същото време . Това облекчава натиска върху нишките и ще позволи на разположение , за да се разпадне с по-малко усилия .

6

Продължи усукване всеки раздел , включително бункера , затягащ пръстен , моторни жилища уплътнение, шредер , работно колело , източване камера и шредер жилища, с помощта на маймуна гаечен ключ . Всяко парче ще се превърне , докато тя изключва от другите парчета .

7

пръскайте упоритите връзки с WD -40 , за да помогне с процеса на разхлабване .

Как да промените цвета на предната част на Хладилник на Ice Maker

Предната част на вашата машина за лед на вашия хладилник да стърчат като възпалено палеца . Можете да промените външния вид на машина за лед вашия хладилник е чрез покриване на предната част на това с

Περισσότερα >
Как да спечелим една Fairy председател

Как да спечелим една Fairy председател . Gardens са любимо място за почивка на фея . Направете вашата градина привлекателна за преминаване феи чрез засаждане на изобилие от красиви цветя и вземане на

Περισσότερα >