Как да експлоатира едно Garbage Изхвърляне в мивката

боклук разпореждания са чудесен кухненски уред на разположение в много домове в САЩ . Те използват серия от лопатки за мелене на хранителни отпадъци , които след това се изхвърлят в канализацията . Хранителните отпадъци вече не се изхвърлят в боклука , където те могат да изгният , растат бактерии и причиняват неприятни миризми . Въпреки, че винаги трябва да бъдете внимателни, докато работите за боклук разпореждания , те са много лесни за use.Things ви е нужно
хранителни отпадъци , като например утайка от кафе , черупки от яйца и зеленчукови обелки
Кухня четка ( опция)
<Бразилски> Показване на още Инструкции

1

Поставете хранителни отпадъци в мивката .

2

Пусни студена вода в мивката .


3

Включете извозване на отпадъците .

4

Използвайки четката за кухня ( или парцал , спрей дюза или вашите ръце ) , натиснете хранителни отпадъци в кофи за боклук. Да го изпълним , докато чуете , че остриетата вече не са смилане ( извозване на отпадъците ще се проведе по-силно и по-груба , когато е смилане ) .

5

Изключете извозване на отпадъците .

6

Нека водата продължи да се кандидатира за бавен броя до пет , за да се уверите, че всички хранителни отпадъци са зачервена за установяване на изтичане .

7

Изгасете водата.
<Бразилски>


Как да тествате и се калибрира на DMM

Цифрови мултиметри се използват за тестване на напрежението , тока или съпротивлението на веригата . Ако имате проблеми с вашия DMM , има няколко неща, които можете да направите, преди да купите нов.

Περισσότερα >
DIY : външни маси

Дали за пикници, а присаждането станция или детски кът , като открит маса в двора ви осигурява функционална част на градинска мебел . Макар че има много видове скъпи външни маси , налични в дома и гра

Περισσότερα >