Как да премахнете един стар Garbage Изхвърляне

боклук разпореждания са чудесен изобретение, което ви позволява да спестите време на кухня , почистване и удобно да се отървава от изхвърлена храна въпрос, който може да доведе до проблеми с гниене и привличане на вредители. Когато боклук разпореждания работят , те работят добре , но когато те спрат да работят , изведнъж осъзнаваш колко зависеше от един . Подмяна на стар обезвреждане нефункционирането боклук е като цяло по- ефективен, отколкото се опитва да го поправим цена. Ето как можете да премахнете един . Нещата ще трябва
Pipe гаечен ключ или голям регулируем гаечен ключ
отвертка
Голяма кофа
шпакла
напрежение тестер на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете ключа прекъсвач че dispossl е свързан. За да направите това , включете на разположение на и го оставете да вървят. Кажете си помощник, стойте близо до разположение , докато отида и да опитам прекъсвач се до освобождаване изключва . Били ли помощникът ви крещи за вас, когато сте успешно успя да превърне разположение на разстояние .

2

Сложете кофата директно под извозване на отпадъците .


3

ползване на тръбен ключ или регулируем гаечен ключ , за да се премахне р- капан от разпореждане . Това е тръба с U -образна извивка в нея. Оставя се съдържанието на капана да изхвърлят в кофата .

4

Премахнете всички скоби , тръби газоразрядни или други връзки , които водят до дренажната тръба . Използвайте отвертка , за да разхлабите винта или любопитствам , където е необходимо.

5

Задръжте разпореждането с една ръка, докато премахването на всякакви монтажни винта с отвертката .

6

Завъртете брояча на разположение на часовниковата стрелка, за да го премахнете от монтирането му .

7

Използвайте отвертка за премахване на винта от електрическата плоча на обезвреждането му . Тествайте всички кабели с напрежение тестер да двойна проверка, че захранването на устройството е изключено .

8

Издърпайте скобата държи жиците да се отпуснеш и премахване на кабелите от обезвреждането, след като сте сигурни, че силата е изключен.

9

Използвайте отвертка, за да надзъртам изключите модула пръстен , който се намира върху устройството за закрепване .

11


10

Използвайте отвертка, за да измъкнат мивка фланец от мивката , отгоре.> Използвайте нож замазка или отвертка, за да изстържете замазка всички останали водопроводчик от отваряне източване на мивката , отгоре и под мивката.

Какво ли Three -Way Обезвъздушаване на газ Сушилня Mean

? Обезвъздушаване сушилня газ ефективно е битка за много собственици . Много пъти, ориентацията на изходящия отвор не може лесно да се свърже с отдушника на сушилня , което води до необходимостта за п

Περισσότερα >
Какви Paint ще покрие Particle Board Фурнир Без опесъчаване

? Много мебели и кабинета единици са изградени с помощта на плочи от дървесни частици фурнир покрити . Региони на плочи от дървесни частици са с текстурирана повърхност , докато лустрото има по-гладко

Περισσότερα >