Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Garbage Изхвърляне >> Content

Garbage Изхвърляне поддръжка

От своето изобретение, през 1927 г., извозване на отпадъците се превърна в неизменна част от кухненски уреди . Той бързо и ефективно смила и премахва многобройните видове безалкохолни отломки, които обикновено произвеждат кухни , и нейните процедури за поддръжка са еднакво безболезнени . Редовната поддръжка все още трябва да се извършва по разпореждане на боклук , обаче , но необходимите инструменти са може би вече е на разположение в средното домакинство . Изхвърляне Използва

Поддържане на изхвърляне на боклука често изисква собствениците на жилища да наблюдават видовете храни и материали , които се изпаряват през него. Докато общата разположение е достатъчно трудно за повечето работни места , много твърди или влакнести материали, като утайка от кафе или артишок обвивки трябва да се избягват , защото на тяхната склонност да притъпят перките или да станат остана под тях . В случай , че тези нежелани материали се поставят в зоната на депониране , не забравяйте , че ключът е изключен , преди да ги извадите , и винаги използвайте дълга дръжка клещи или щипки за тази работа , а не да достигне и да рискува тежка контузия ръка от рязкото остриета . Също така, избягвайте изливане отпушване на канали, белина или други химикали директно в контейнера за отпадъци .


Задържането Превенция

При изхвърляне на боклука е в употреба , само студена вода трябва да бъде използвана за промиване на материали надолу в тръбите , а водата трябва да се кандидатира за достатъчно дълъг период, за да се гарантира, че отломките е напълно зачервена от системата . Студената вода е силно предпочитана пред гореща , защото повишените температури на водата могат да се разтопят от животински мазнини или лигав материали в утайките , които могат да се придържаме към вътрешните стени на тръби , което води до натрупване и запушване с течение на времето . Ако се появи такава блокада , тя може да бъде много трудно да се измъкне от тръбите , които изискват редовни източване чисти процедури - да се използва само ако обезвреждането е временно отстранен - или използването на система запалянко да изстържете стените на тръбите чисти .

От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/garbage-disposal/1019053542.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.