Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Garbage Изхвърляне >> Content

DIY Garbage Изхвърляне отстраняване

на боклук е голям домакински уреди и много често в съвременните кухни. Въпреки това, след няколко години на употреба, боклук разпореждания често трябва да се сменят . Моторът на разположение на износва и остриетата скучна , разтоварването на големи парчета храна се изхвърля в канализацията . Големи парчета от храна могат да се запушат тръбите и също така да увредят септични системи, което може да струва хиляди долари, за да се ремонтира . Изключете захранването и водите

Преди да извадите старата смет , изключете захранването на устройството. Изгасете веригата на началната платка , която изпраща мощност към устройството . Това също може да изключи някои от кухненските светлини , така че бъдете готови с фенерче или допълнителен източник на осветление. Също така изключете главния водопровод за да се избегне бъркотия при отваряне тръби под мивката .


Изключете ВиК

Сега , изключете главния водосточната тръба , която е прикрепена до дъното на извозване на отпадъците , като развиете разклонител връзка на тръбата. Това водосточната тръба може след това да се издърпа надолу 1-2 инча и след това избута към страната на устройството. Ако съдомиялната машина е закачен до дренажната тръба в кухнята , използвайте плоска отвертка, за да разхлабите скоба, която държи тази тръба към главния водосточната тръба , а след това го премахнете. Накрая се отстранява основното устройство .

От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/garbage-disposal/1019053541.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.