Как да инсталирате Garbage за обезвреждане С Dish Washer

изхвърляне на боклука е едно приятно допълнение към колекцията уред кухня е всичко. Това е доста полезно да се готви на къщата и ще бъде оценено за години напред . Знаейки как да инсталирате извозване на отпадъците с миялна машина може да изглежда трудно. Въпреки това , само с няколко средства , може да се постигне в един ден. Нещата ще трябва
Кофа
Channel- заключване клещи
ключ Водопроводчик е. шпакла
замазка
Helper Водопроводчик е. Phillips crewdriver
Flat отвертка
<Бразилски> Покажи повече инструкции
е. 1

Изключете прекъсвача на ключа за освобождаване, която ще работи извозване на отпадъците .

2

Поставете кофа под мивка капана. С чифт канал блокиране клещи , развийте гайките на приплъзване , които държат мивката капана към главната канализация и мивката.


3

Развийте гайката на дъното на мивката , че фланеца държи цедката на място. С подпорна гайката отстранена , поставете шпакла между филтъра и мивката , и внимателно го отделете .

4

Scrape далеч остатъчен замазка от мивката и почистване на района около дупката . <Бразилски>
5

Нанесете замазка водопроводчик до дъното на новата мивка фланец . Внимателно го поставете над отвора на мивката и го натиснете инча

6

Помолете свой приятел да държи новия фланеца на място. От под мивката , прикрепете уплътнението и триъгълна закрепване пръстен и ги плъзнете около мивка фланец . Вземете кръг пролетта клип и да го щракне във вдлъбнатината на мивка фланец за закрепване на прикачения файл.

7

Затегнете трите винта за монтаж монтаж равномерно , с помощта на отвертка Филипс . Това ще привлече мивка фланец плътно до мивката .

8

Намерете захранващ кабел покриващата плоча на дъното на разположение . С помощта на плоска отвертка , свалете двата винта, които държат на плоча на място.

9

Свържете захранващия кабел чрез прикрепване на кабелите с пластмасова тел ядки. Поставете проводниците в отвора и да се замени електрически капак.

10

Към върха на разположение е връзка съдомиялна машина. Това е малка тръбичка изпъкнали навън . Той има нокаут , която покрива отвора на тръбата . С обратно края на отвертка , докоснете нокаут насипно състояние и да го премахнете .

11

Линия до контейнера за отпадъци с устройството за закрепване мивка. Докато държите контейнера за отпадъци в място , завъртете долния пръстен , докато всички монтажни рампи са заключени в събранието. Това ще задържи извозване на отпадъците , но все още не осигурява на устройството.

12

Свържете тръбата за освобождаване от отговорност за извозване на отпадъците , заедно с уплътнението . Позиционирайте разположение чрез завъртане , докато не застане капана на отпадъци. Добави PVC тръба или удължители , за да завършите връзката с основната изтичането , ако това е необходимо .

13

Свържете маркуча за източване на миялна машина към порта за миялна машина за извозване на отпадъците . Уверете се, че скобата е здраво затегнати.

14

Заключване на разположение на устройството за закрепване мивка чрез завъртане на яката камера .

15

Проверете за течове от течаща вода в мивката. Затегнете всички връзки, които може да има изтичане .

16

Включете разположение в контакта ключ експлоатирани под мивката . Включете прекъсвача на ключа отново.

17

Пусни студена вода в мивката и се тества работата на разположение .

Как да намерим най- филтър на My Maytag Jetclean съдомиялни

Съдомиялната Maytag Jetclean е предназначена за надеждност и лекота на използване ; но както при всеки уред , трябва да поддържате вашата Maytag Jetclean да я държи по този начин . Част от тази редовн

Περισσότερα >
Как да разбера дворовете на материали, необходими за Покрийте председател

Докато най-бързият начин да се удължи живота на очукан , но все още удобна мека стол е да се направи тапицерия , понякога е за предпочитане пред reupholster . Повече работа е замесен , но това ще отне

Περισσότερα >