Задръстен Garbage Изхвърляне Repair

В някакъв момент в живота си , вие ще трябва да се справят с запушена на боклук . Никой не е имунизиран от счупено стъкло или отломки подхлъзване в обезвреждането или твърде много храна се засече там . Въпреки че вашите инстинкти ви казват да се обадя на водопроводчик или уред техник , можете да си спестите много пари , като разбиране вашия извозване на отпадъците и как да го оправя сам. Стъкло или Отломки Хванати Inside

Когато стъкло или други отломки попада в кофи за боклук , можете да чуете, че чука около вътре. Отломките може да се забият в зъбите на разположение , като в този случай на разположение няма да работи , въпреки че можете да чуете ниско електрическо жужене .

Първото нещо, което трябва да направите е да изключите ваше разположение . Флип изключите ключа в кухнята и флип изключите ключа на кутията с предпазители , който захранва електрическия ток ще ваше разположение . Test , че си затвориш изключване на захранването при таблото с бушоните от обръщане ключа за кухня разположение отново, за да се уверете, че сте убит напълно захранването .

Всеки извозване на отпадъците има " дупка" в дъното, където можете да вмъкнете на ¼ инчов шестнадесетичен ключ. Със захранването , използвайте шестоъгълния ключ да се върти на разположение назад и напред, разхлабване на отломките . Включете захранването на кутията с предпазители и отново ключа кухня и тичам вода в разположение , за да видите , ако отломките ще отидат на вятъра.

Ако това не работи , ще трябва да се премахне изхвърлянето напълно. Тя е по-лесно , отколкото си мислите и изисква само един Филипс - главата и една плоска глава на отвертка . С изключено захранване , използвайте отвертка плоска глава да отпуснеш маркуча за изхвърляне източване от вашата канализационна тръба . Използвайте отвертка Филипс - главата , за да разхлабите винтовете около гърлото на разположение , както и използването на Филипс - главата да се върти на монтажния пръстен обратно на часовниковата стрелка . Завъртете разположение с главата надолу , така че отломките пада .


Прекалено много храна запушване на разположение

Много храни ще запушват ваше разположение чрез изграждане мръсотия по стените и източване на ваше разположение . Или може би просто сте твърде много храна за определяне на разположение в един момент и тя се превърна в запушена в точката на изтичане .

С ваше движение изхвърляне , тече обилно с вода в изхвърлянето и да видим дали това ще премахне запушват . Ако не, да убие цялата власт ваше разположение чрез включване и изключване на захранването на таблото с бушоните , както и ключа кухня .

С изключено захранване , използвайте отвертка плоска глава да отпуснеш маркуча за изхвърляне източване от вашата канализационна тръба . Използвайте отвертка Филипс - главата , за да разхлабите винтовете около врата на ваше разположение, и да използвате главата Филипс , за да завъртите монтажния пръстен обратно на часовниковата стрелка . След изчистване на препятствията от отвора за изхвърляне на излизане , както и дренажната тръба .

Прикачаме ваше разположение, за да го върне властта и тичам на разположение обилно с течаща вода в нея , за да изчистите всички останали храни .
<Бразилски>

Как да почистите Водна линия на Кенмор или Frigidaire Хладилник

Когато те видя мръсна вода, идваща от дозатора , че е време за почистване водната линия на вашия Кенмор или Frigidaire хладилник. Почистващи разтвори не са част от този процес. Водни линии за вашия хл

Περισσότερα >
Как да се изострят с Drill Bit С File

Фрези са остриета инструменти, просто като ножове . Докато тези остриета могат да бъдат малки , те все още са от съществено значение за тренировка и трябва да се държат нащрек. A скучна бургия прави у

Περισσότερα >