Как да изчистите на Запушените Канализация за битови отпадъци

Това е обща за мивка с извозване на отпадъците , за да задържа вода . Това не е типично водопроводни проблем . The запушена канализация обикновено се причинява от боклук заби в изхвърлянето . Има превключвател за безопасност, която екскурзии когато моторно извозване на отпадъците се прецежда . Производителите са направили възможно да включите ръчно ротора да скъсаме боклук сабо , без да отваряте тези единици. Мивката ще изтече след операция се възстановява за обезвреждане . Нещата ще трябва
Hex ключ гаечен ключ, определен в
Покажи повече инструкции

1

Натиснете бутона за рестартиране . Има един червен бутон на дъното на извозване на отпадъците етикетирани нулирането . Натиснете , че след включване на уреда в ключа на стената. Разпореждането може да работи, ако достатъчно на тапата се е разтворил . Ако не, преминете към стъпка 2 .

2

Поставете ключ гаечен ключ шестнадесетичен в шестоъгълна слота в центъра на долната плоча на разположение на . Това е ръчен ротор , предназначена за превръщането на работните колела . Поставете късия край на подходящ размер шестнадесетичен ключ гаечен ключ в гнездото.


3

гюм далеч запушват . Използвайте вмъква ключ шестнадесетичен да включите работните колела , за да пробие в капан отломки. Натиснете ключа за шестнадесетичен ключ по посока на часовниковата стрелка. Издърпайте ключа в обратна посока. Движете се напред и назад , ако ротора няма да свободно да се обърне. Тапата е действително в изхвърлянето , което означава, че може да бъде нарязан на парчета от ръчно преместване тези работни колела .

4

Натиснете ключа в редуващи се посоки, за да разбият запушват , докато може да се установи стабилно въртене на часовниковата стрелка . Завъртете ротора в посока на часовниковата стрелка няколко оборота , за да бъдете сигурни, нищо не е в начина на разположение въртящ се под властта. Застояла вода ще започне да отслабва като запушват в обезвреждането изчиства .

5

Извадете ключа ключ шестнадесетичен . Пусни студена вода в мивката . Включете разпореждането с ключа на стената. Извозване на отпадъците трябва да работи и да запази течаща вода от събиране в мивката .

GE профил Микровълнова Model JVM1860SF001 Е печелене на шума и Мирише

Профил Spacemaker XL1800 микровълнова фурна модел на GE JVM1860SF001 осигурява бърз, дори и готвене с автоматично регулиране на времето и настройки на мощността с помощта на устройства сензор за готве

Περισσότερα >
Shaker Tape тъкане Инструкции

Shaker лента е тежък режим на 100% платно лента направени специално за стол тъкане , защото тя не изсъхне и да се счупят. Лентата прави тъкане бърз и лесен и прави удобна седалка . Shaker лента се пре

Περισσότερα >