Как да Премахване на Garbage Изхвърляне неработен

Премахване на старата извозване на отпадъците е необходимо, след като на разположение е свършила своя живот , разбира се . Някои стари разпореждания за боклук са трудно жични в кухнята , докато други са включени в контакта на стената под мивката . Средната направи-си -сам собствениците, може да премахне една стара извозване на отпадъците , само за няколко часа. Преди да започнете да разглобявате на разположение , изключете захранването на уреда в кутията на прекъсвача . Нещата ще трябва
Bucket
Pipe ключ
отвертка
Socket гаечен ключ определя
гумен чук MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Поставете кофа под капана мивка и извозване на отпадъците . Това ще сведе до минимум количеството на остатъчна вода, която може да дойде от тръбите , когато изключвате .

2

Изключете мивка капан от извозване на отпадъците чрез развиване на подпорна гайка с тръбен ключ . Откачете маркуча за източване от миялна машина извозване на отпадъците , ако твоя е настроен по този начин. Маркучът е свързана с изхвърлянето на боклук с помощта на маркуч и щипка. Просто развийте скоба с отвертка и извадете маркуча от контейнера за отпадъци .


3

Изключете електрическите кабели на разположение . Ако ваше разположение е включен в мрежата, просто трябва да го изключите от контакта. A твърда връзка единица има табела за достъп на разположение . Премахнете плоча достъп до разкрие конекторите телените вътре. С помощта на отвертка развийте проводниците от старата смет , които го свържете към захранването на къща . Развийте кабелната скоба с отвертка и дръпнете електрическия кабел далеч от извозване на отпадъците . Завийте пластмаса тел съединители на всеки отделен проводник , докато не разберете как ще да ги използвате по-късно .

4

Развийте винтовете на страната на устройството за закрепване , които държат устройството до мивката . Дръжте долната част на стария смет , докато правите това. Когато винтовете са разхлабени , изключете уреда обратно на часовниковата стрелка , за да я освободите от монтажа . Извадете устройството на извозване на отпадъците от под мивката.

5

Откачете фиксатора пръстен под мивката с помощта на острие края на отвертка. С помощта на отвертка или гаечен ключ развийте монтажните болтове , които свързват мивката фланеца към монтажния пръстен. Свалете пръстените и уплътненията от под мивката .

6

Извадете мивка фланец от отвора за източване. Може да се наложи да се използва гумен чук, за да го докоснете изпод . След това се изважда , почиства далеч всички замазка старата водопроводчик от около отвора за мивка източване .

Как да се определи на Air баланс в хладилник

Хладилници и фризери разполагат ръчни настройки, които ви позволяват да се определи температурата вътре в кутията . Но въпреки определянето на специално температура, въздушен дисбаланс може да се случ

Περισσότερα >
Как да направим един картон Stool

Изграждане на стол от отломки листа ( или нов ) от картон е чудесно упражнение за това как да се създаде функционална мебел от ежедневието материал. Този проект може да се използва като безценна помощ

Περισσότερα >