Как да изберете Garbage за обезвреждане

Кофи за обезвреждане на кука до изтичането на кухненска мивка . Те се смила до храна и биоразградимите отпадъци , така че може да се разтвори в отпадъчните води, изпратен със септична яма или канализация линия. Това помага за намаляване на количеството отпадъци , които се озовава в местните депа . Има няколко различни видове боклук разпореждания , от които да избирате . Бране на най-подходящия за вас ще се определя от вашите нужди, семеен живот и състоянието на вашата кухня мивка. Нещата ще трябва
Здрава мивка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Помислете мивката , с които възнамерявате да инсталирате обезвреждането на отпадъци. Тънки , евтини мивки не могат да се справят разпореждания тежкотоварни боклук , защото те дрънкалка мивката и гишетата и може да доведе до увреждане на зоната или на разположение . Използвайте по-лека извозване на отпадъците за евтини мивки.

2

Изберете извозване на отпадъците с конски сили , които могат да се справят с това, което искате да се смила нагоре . A обезвреждане на 3/4 конски сили е добра за повечето кухни докато една конска сила е идеален за тези, изхвърляне на по-дебел , по-голям боклук.


3

Изберете партида фуражи боклук обезвреждането за по-голяма безопасност . Те може да се включи само , когато запушалка се прилага към канала , което ги прави идеални за семейства с малки деца. Те също са най-добрите , когато имате намерение да използвате за обезвреждането на дневна база .

4

Изберете непрекъснат обезвреждането боклук фуражи , ако искате традиционен подход. Вместо да използва запушалка , това се включва и изключва с едно движение на превключвателя много прилича как ви светна . Изберете непрекъснато разположение на фуражите с обратна функция, за да помогнат за премахване на заседнала хартия.

5

Покупка разполага с търговска боклук за големи предприятия , като например ресторанти и училищни кухни. Те могат да се справят с постоянна употреба и по-големи натоварвания на боклук да се смила . Те също така имат по-висок конски сили. Това не са обикновено подходящи за домашна употреба , както партида фуражи или непрекъснато подаване разпореждания са достатъчни .

My GE Профил HydroWave Washer Има мана миризма

горно зареждане перални машини, които не са толкова податливи на мухъл и плесен миризми са в челни товарачи , но те не са имунизирани . Неправилното почистване и грижи за вашия GE Профил Hydrowave мие

Περισσότερα >
Как да се дублира Антични играчи

Симулиране износване е ключът към дублира античен финиш върху елемент на мебели или обект. С течение на времето , бои и покрития търкат изключване на върховете докато боята или покритието остава неп

Περισσότερα >