Как да Премахване на SinkMaster 550 Garbage Изхвърляне

Отпадъци King произвежда смет на SinkMaster 550 . Подобно на всички други свои разпореждания , на SinkMaster монтира да потънат в един от двата начина . Стандартният три - болт планината осигурява мивка източване фланец с болтове , и уплътнението на разположение вписва над билото на дъното. На модула пръстен , задържащ пръстен брави около устата на разположение . Можете да премахнете SinkMaster 550 , след като се знае кои монтирате устройство използва . Нещата ще трябва
Филипс глава на отвертка
Bucket
Flat - главата отвертка в
Покажи повече инструкции

1

Изключете SinkMaster 550 захранващия кабел от изход под мивката . Ако вашето устройство е свързан директно в жиците на къща , изключете прекъсвача вътре в дома електрическото табло . Поставете парче тиксо върху прекъсвача за предотвратяване на прекъсвача от случайно включване , докато не смените ваше разположение и да свържете отново кабелите . Отстранете винта , който придържа капака на електрическата дъното на разпореждането с Филипс отвертка .

2

Завъртете гайките на пластмасови телени обратна на часовниковата стрелка , които прикрепят кабелите къщата до проводниците Sinkmaster . Развийте винтовете на скоба за освобождаване на напрежението , които придържат тръбата къща на страната на разположение . Издърпайте проводника от унищожаване и завъртете капачките на тел над върховете на всяка къща тел .


3

Поставете кофа под контейнера за отпадъци в близост до тръбата за източване на връзката и връзката на маркуча миялна машина . Разхлабете винта на миялна машина маркуч скоба с плоска глава на отвертка . Издърпайте маркуча за миялна машина далеч от унищожаване .

4

Свалете двата винта за освобождаване от отговорност за източване лакътя до разпореждането с отвертка Филипс - главата . Разхлабете гайката на приплъзване осигуряване лакътя освобождава мивка източване тръба с подхлъзване съвместен клещи. Издърпайте лакътя заустване на разстояние унищожаване и дренажната тръба и поставете лактите от пътя .

5

Погледнете в горната част на ваше разположение , когато тя се свързва с модула на мивка фланец . The SinkMaster или ще има три болта фланец монтаж над него или монтаж Snap пръстен. Поставете плоска глава на отвертка под ръба на модула пръстен и надзъртам върха далеч от разпореждане за отключване на ринга. Туист на разположение на часовниковата стрелка и отстранете разположение от мивката.

6

Разхлабете скобата отстрани на разположение , ако имате три - болт фланец . Дръпнете надолу от едната страна на разположение , за да освободите скобата от ръба на планината . Издърпайте право надолу и извадете разположение от мивката.

7

Премахнете трите болтовете с отвертка Филипс - главата и издърпайте събрание планината далеч от дъното на канала на мивката . Ако имате пръстен събрание модула , завъртете голяма гайка , която осигурява източване фланеца на мивката до мивката с тръбен ключ . Издърпайте фланец за източване мивка от мивката.

GE Микровълнова не работи и няма правомощия

General Electric (GE ) микровълнови фурни осигуряват бърз и удобен начин за готвене и претопляне на храна , без да използвате тенджери, тигани или други съдове . Редица ситуации може да доведе до загу

Περισσότερα >
Как да направим един египетски Broad Collar

От искри гривни нежно звъненето обеци , древните египтяни са били известни със своята зашеметяваща и декоративни бижута. Сред това е една от най-отличителните на всички колиета често украсява вратовет

Περισσότερα >