Как да свържете Garbage Изхвърляне Unit с миялна машина

на боклук се побира под мивката и е свързан към канализацията , кълцане на хранителните отпадъци на по-малки парчета и измиване го. Монтажът изисква премахване на някои съществуващи водопроводни тръби и поставяне на разположение . Те се свързват лесно към съдомиялна дренажни линии, така че канализацията хранителните отпадъци в разположение , както добре. Единици се предлагат в разнообразие от размери на електроенергия, вариращи от прости битови нужди до повече търговски нужди. Нещата ще трябва
Bucket
Pipe ключ
Small шпакла
водопроводчик замазка
Flat - отвертка
Hammer

Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Изчистете долния шкаф мивка и поставете една кофа под съществуващата J -капан тръбата. Използвайте тръбен ключ за разхлабване на тръбата и премахване на тръбата. Dump водата , събрана в капан тръбата в кофата .

2

Извадете голяма гайка , която държи главната дренажна тръба под мивката на място. Внимателно развийте тръбата за източване от мивката база. Това ще доведе до сглобяването цедка в мивката, за да се издигне леко . Използвайте малка шпакла да отрежете далеч замазка старата водопроводчик , че помогна запечата канала вътре в мивката , и повдигнете тръбата за източване от мивката.


3

Свържете извозване на отпадъците към мивка . Поставете пръстена на шпакловка водопроводчик около отвора мивка в размер топчета от приблизително 1 /4 инча , а след това вкара събрание мивка монтаж и фланец парче през дупката и надолу в кутията отдолу. Натиснете парче източване надолу в маджуна да компресирате шийката и образува уплътнение .

4

Прикрепете монтажната пръстен , уплътнението и гайката , и ги затегнете от долната страна на мивката и върху фланеца . Имате асистент натиснете леко надолу от горе, за да се уверите, че изтичането не се върти в маджуна . Ръчно затягане на пръстена , така че няма да се премести от мивката , и обърше всяка замазка , който притиска навън в мивката от затягането .

5

Подгответе контейнера за отпадъци за миялната машина , като изведете щепсела от входа тръба съдомиялна машина , монтирана в горната част на механизма . С помощта на плоска отвертка и чук , го удари веднъж или два пъти , за да изскочи на пластмаса подпорна парче в уреда . Завъртете разположение с главата надолу и той ще падне .

6

Линия на разположение с монтажния пръстен и да го вдигне на мястото си , така той се свързва . Това може да отнеме няколко опита , за да го прикрепени , но вие ще почувствате, че да стане много по-лек , когато го куки . Завъртете разположение леко и тя ще затегне и най-накрая се е наместила с едно кликване.

7

Свържете устройството към дренажната тръба стена , като се използва за замяна J - капана , който дойде с изхвърлянето . Плъзнете тръба гайката върху тръбата , преди да се редят на опашка шайбата , за да може да се затегне над шайбата . Затегнете гайките с тръбен ключ и се уверете, че всичко е здраво и в положение.

8

Свържете тръбата за източване от съдомиялната машина за всмукателната тръба на върха на разположение и да използвате метална скоба за я затегнете към тръбата . Проверете връзката за да се уверите , че няма да изтегли безплатно.

9

Включете щепсела на разположение в контакта под мивката и натиснете червения бутон за нулиране на долната страна на разположение , за да настроите системата за използване . Завъртете водата в мивката и провери дали всички връзки са затегнати и няма течове .

10

Работете с електрически ключа над мивката за да активирате разположение и се уверете, че тя се включва. Бъдете сигурни, че водата е все още работи , когато правите това , или тя може да повреди устройството . Започнете попълването на съдомиялната машина , и след това да го спре и да го настроите да се оттече , за да проверите връзката с уреда.

My омекотяване на вода прави Loud Screeching Sound

Водни омекотители премахване минерални залежи от твърда вода , което е вода , носещ някои минерали . Твърдата вода намалява сапун пенливо и прави водата чувстват хлъзгав върху кожата си , но това не е

Περισσότερα >
Как да използваме Тапицерия Foam

Тапицерия пяна е материал, използван , за да добавите подложка за гърба и седалищата на столове или други мебели . След нарязани по размер и залепени върху рамката на мебелите , пяната е покрита с пла

Περισσότερα >