Грижа за боклук Отписани

боклук разпореждания са предназначени да се разпорежда с хранителни отпадъци на домакинствата. Чрез пулверизиране отпадъци в малки частици , разпореждането се намали вероятността от ВиК проблеми и запушени тръби. Използвани правилно, боклук разпореждания изискват малко или никакво внимание и ще последните 10 години или повече . По-голямата част от проблемите смет са причинени от не следват ръководство на потребителя препоръки , или чрез отпадане прибори в изхвърлянето . Боклукчийски разпореждания имат проста конструкция и не изискват редовна поддръжка, като например омасляване или почистване , но малко грижи в тяхното използване ще ги държи в изправност, за да увеличат производителността и живота на уреда. Нещата ще трябва
Ice
Лимони
содата
с вряща вода на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Feed малки пилешки кости или друга твърда храна материали чрез унищожаване на време. Тези материали помагат за почистване на разположение чрез търкане хранителни депозити на разстояние от стените на камерата за смилане .

2

Използвайте студена вода , когато се работи на разположение . Докато гореща вода може да се управлява в канала , когато не е в употреба , разпореждането работят най-добре , когато се използва студена вода. Студената вода също помага да се втвърди мазнини и масла , което позволява по-лесно зачервяване .


3

Попълнете извозване на отпадъците с ледени кубчета. Завъртете разположение на докато течаща студена вода. Правете това веднъж месечно, за да се премахне масло и грес от стените на обезвреждане.

4

Позволете на разположение , за да работят , с вода все още работи , в продължение на 30 секунди, след като всички шлифовъчни шумове са спрели , за да се промие всички отпадъци от системата.

5

Опаковайте боклук хлабаво при използване на разположение . Опитвайки се да прокара прекалено много отпадъци чрез наведнъж ще се задръсти на разположение .

6

Нарежете един лимон на четвъртинки и се хранят един по един в изхвърлянето , докато водата се изпълнява, а на разположение е включен, за да намаляване на миризмите обезвреждане. Алтернативно , изсипете ¼ чаша сода за хляб в изхвърлянето и се оставя да седи в продължение на 1 час. Изсипете вряла вода в разположение за промиване на канала.

7

Използвайте разположение всеки път, хранителните отпадъци се поставя в нея. Acid от хранителни отпадъци може да корозира на разположение , ако се оставя да престои .

Как да настроите температурна сонда на Frigidaire Микровълнова

Можете да се готви и печени храни в Frigidaire над най- гамата микровълнова също толкова старателно и умело , както ако сте били с помощта на вграден в стената фурна или свободностоящ диапазон. Включе

Περισσότερα >
Как да си направим мебели от стикове

За спортни фанатици , които се ползват домашни занаяти и DIY обогатяване, да създавате свои собствени мебели от стикове за хокей може да бъде приятен , възнаграждаване и може би дори и втора форма на

Περισσότερα >