Как да се промени на Garbage Изхвърляне Кухня

обезвреждане A кухня боклук разгражда хранителните отпадъци , за да го предпази от запушване водопровод на Вашия дом . Това също намалява количеството на боклука , който се озовава в мога всяка седмица боклука. За съжаление , елементи като сребърни прибори , стъклени и царевични люспи могат да попаднат в изхвърлянето и го повредят . Вместо да вика водопроводчик следващия път ваше разположение кухня боклук спира да работи , спестят пари, като го променя от себе си. Нещата ще трябва Имоти: стара парцали
отвертка
Регулируем гаечен ключ
за обезвреждане инструмент на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете ключа прекъсвач за кухнята. Отстранете всички предмети от шкафа под мивката . Покрийте дъното на шкафа с парцали , за да го предпази от вода или отломки, които може да изтече , докато работите по извозване на отпадъците .

2

Отворете панела за достъп на устройството за извозване на отпадъците , за да изложи на електрическите окабеляване , ако е необходимо. Някои разпореждания за боклук не могат да имат тази обложка панел . Развийте винтовете и гайките , които държат кабелите към терминалите и изключете проводниците .


3

Използвайте регулируем гаечен ключ разхлабете гайките , които свързват удължаване тръбата до дъното на извозване на отпадъците . Извадете удължаване тръбата и да го отмени , ако ще бъде да го използвате отново с новата разположение .

4

Изключете извозване на отпадъците от изтичането на мивка. В зависимост от дизайна на съда за изхвърляне , може да има метална яка , които трябва да бъдат отстранени преди обезвреждането може да се отдръпна от канала. Пакетът на хардуер за вашия извозване на отпадъците следва да включва ключ, за да се отпуснеш тази яка. Ако тя не дойде с една , можете да закупите правилния тип гаечен ключ в хардуер или ВиК доставки магазин. Боклукчийски разпореждания , без яка, просто може да се отвинти от канала на мивката с ръка.

5

Screw новата смет в канала на мивката и стягат метална яка , ако е приложимо за вашето устройство . Прикрепете удължаване тръбата до дъното на разположение и затегнете гайките . Свържете ел.инсталация на дома към клемите на извозване на отпадъците . Затегнете болтовете или гайките за да фиксирате кабелите и Затворете панела за достъп, ако новата Ваше разположение има един .

6

Завъртете ключа прекъсвач за кухнята отново и тествате извозване на отпадъците .

Как Заменете Switch Flow в Hot Tub

гореща ключ A вана поток защитава вътрешния нагревател горещата вана е от изгаряне , ако нивото на водата е твърде ниско. Нагревателят има за цел да работи, когато водата тече през гореща вана ВиК . К

Περισσότερα >
Как да спечелим една Полилей с пластмасови Gems

Кристални полилеи са красиви, класически допълнение към всеки дом. Въпреки това, стъклени или кристални полилеи може да струва хиляди долари. Един евтин начин да се създаде един красив полилей е да го

Περισσότερα >