Как да спечелим една Компостирането Drum

Компостирането отдавна е смятан за един от най-добрите естествени начини да се оплодят и да засилят градина. Чрез спестяване на отпадъци и странични продукти от храни , можете да впрегнете силата на разлагащ се храни, за да помогне на вашата градина замах . Тъй като компостиране включва разлага храна , тя може да бъде разхвърлян . Тя също може да бъде предизвикателство да се направи в едно малко пространство . С барабан компостиране , можете да компостира в малко помещение без бъркотията , миришат или неудобства голям открит купчина компост ще създаде . Drum компостиране е идеален за градско озеленяване, но може да се направи във всяка обстановка. Нещата ще трябва
55 - галон барел ( буре или пластмасов боклук може да работи , както и)
Пробийте
Tarp ( торбичка боклук )
два циментови блокове на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Почистете барабана с прост сапун и вода разтвор. Барабанни контейнери могат да бъдат бурета, метал или пластмаса кофи за боклук или дърво вино барел.

2

Clear площ за вашата работа барабан компостиране . Изберете област, която е от пътя , но все още достъпни. Въпреки барабан компостиране е подредена от купчина компост , тя все още има някаква бъркотия и поддръжката, свързани . Избягвайте създаването на компостера в кухнята или за живеене райони на .


3

Легни голяма пластмасова бреза или няколко големи торби за боклук . Задайте два циментови блокове в средата на пластмасата , барабан ширина далеч един от друг .

4

Пробийте няколко дупки в долната част на барабана и пет до десет малки и равноотдалечени дупки ще направим . Застанете на барабана на върха на двата циментови блокове , половинка дупка пробити надолу. Избягвайте почива дупките директно върху всяка повърхност , тъй като те трябва да осигури вентилация и затова се нуждаят от достъп до въздух.

5

Попълнете барабана с органични вещества имате намерение за компостиране . Включете храни , морава материал ( окосена трева , рейк листа) . Намокрете съдържанието на компост барабана веднъж сте запълнили цялата работа . Намокрете добре съдържанието , но не ги накиснете .

6

Запечатайте барабана. Изчакайте в продължение на 6 седмици. Завъртете барабана след този час . Това ще се смесват въздух в компост за сушене и се подпомогне завършването на процеса . Изчакайте още 4 седмици. Отворете си компост барабан и оценка на вашето творение . Разтвори си компост върху вашата градина , независимо дали това е на покрива или в двора , и да гледате вашите растения да се възползват от вашата работа.

Как да тествате Копланд KAG2 0075 Lab 800 Compressor

The KAG2 0075 Lab 800 е централен климатик компресор произведен от Копланд маркови продукти , което е дъщерно дружество на Emerson Climate Technologies . Ако компресорни вентилаторът работи на Копланд

Περισσότερα >
Foam Ядро таблата Инструкции

ядро Foam е един от най-простите материали можете да използвате за създаване на таблата . Не само, че ядрото на пяна лек, но тя намалява и се присъединява заедно бързо и лесно, така че можете да напра

Περισσότερα >