Как да инсталирате кухненска мивка Drains С Garbage Изхвърляне

изхвърляне на боклука ви позволява да поставите хранителни отпадъци в мивката ; хранителните отпадъци се раздробява на по-малки парченца и се изхвърлят в канализационна тръба . Боклукчийски разпореждания са удобство, но някои неща никога не трябва да се пускат в ваше разположение , за да го изпълняват правилно . A общо правило не се поставя нищо в кофи за боклук , които могат да се втвърдяват , или да се превърне в утайки , които биха могли да запушат си източване . Например , не се препоръчва да се сложи кафе основания , картофени обелки или грес в изхвърляне на боклук. Боклукчийски разпореждания пречат септична разлагане на отпадъците , така че някои области, които не позволяват на домове, за да ги имат , проверете местните кодове във вашия регион , преди да започне този проект. Нещата ще трябва
система за унищожаване Garbage
водопроводчик замазка
Silicone силикон
силикон пистолет
отвертки
ножовка
фиш ядки
за обезвреждане ключ
Воднопомпена клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Свалете капака да тел на разположение , ако захранващият кабел на уреда не е предварително прикрепена . Свържете като цвят на кабели заедно , черен проводник към черен проводник и бяла жица до бяло жица. Свържете зеления кабел ( земята) да заземяване винт обезвреждането на отпадъци. Привлече на помощ на потребителя на разположение , ако цветовете на тел са различни.

2

Разточете въже на замазка водопроводчик и го поставете до долната страна на фланеца на дренаж, ако имате порцелан или неръждаема мивка. Нанесете силикон силикон към долната страна на фланеца на дренаж, ако имате композитен или мраморна мивка. Натиснете фланец за източване с кит /силикон страна надолу в отвора за източване. Поставете резервната пръстен , фибри уплътнение и монтажния пръстен върху долната част на фланеца източване от под мивката.


3

Монтирайте монтажния пръстен чрез затягане на винтовете за горния монтаж пръстен с отвертка. Издърпайте пръстен така, че тя е дори с мивката с променлив затягане на монтажните винтове .

4

Сложете на разположение на място , като я натиснете нагоре в монтажния пръстен . Проверка на разположение , за да се уверите, че изхода му е с лице към напорния тръбопровод . Завъртете долния монтаж пръстен по часовниковата стрелка с ръка , докато извозване на отпадъците се поддържа напълно.

5

Мярка отвеждащата тръба и го реже с ножовка с подходяща дължина , за да бъде да бъде в състояние да се свърже с обезвреждането контакт. Свържете изхода на разположение към напорния тръбопровод и да се свържете линия за източване с приплъзване ядки.

6

Включете отвертка или гаечен ключ обезвреждане на часовниковата стрелка в монтажно ухо в долния монтаж пръстен за заключване на разположение на място. Затегнете гайките на хлъзгане с водна помпа клещи. Пусни водата надолу извозване на отпадъците и да се обърнат извозване на отпадъците , за да се провери за течове. Регулирайте фитинги , както е необходимо .

Как да разглобявате Maytag Neptune Сушилня със стъклена врата

Нептун автоматични сушилни , произведени от Maytag идват в гама от модели с различни елементи от дизайна . Много от моделите с предно зареждане са оборудвани със стъклена врата, така че можете да види

Περισσότερα >
Как да Cut Пяна за Seat

A чифт остри ножици или нож ще намали през гъстата пенополистирол използва за тапициране места , но ръбовете пяна ще бъдат неравни и трудни за покриване . Използването на ножица или нож също ще изискв

Περισσότερα >