Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Garbage Изхвърляне >> Content

Как да отстранявате отпадъците King Изхвърляне SS2600

двигател с постоянни магнити за боклук обезвреждането на отпадъците King 2600 може да се върти на по- високо 2600 RPM (оборота в минута ) . Двигателят произвежда 1/2 конски сили. Устройството включва подвижна охрана плясък , и е безопасен за септични ями . Проблеми с краля на отпадъците могат да включват това заглушаване и не връщане назад отново . Тези видове проблеми могат да бъдат коригирани , като следвате някои стъпки за отстраняване на неизправности . Нещата ще трябва
щипки
сода за хляб в
Покажи повече инструкции

1

Un - сладко обезвреждането ако чуете бръмчене или жужене , когато го включите на . Изключете обезвреждането от контакта , или натиснете ключа прекъсвач в положение " Off" . Извадете запушалка и плясък пазача и го поставете дървена дръжка на метла в обезвреждането . След това се опитайте да не- сладко грамофона като кука края на метла дръжка на нож и бутане . Опитайте различни посоки , докато обезвреждането е безплатно , а след това се отстранят всички остатъци , като морски раковини , като се използват щипки .

2

Reset отпадъци King SS2600 на веднъж на въртящата се маса се движи , и ако обезвреждането не ще се превърне отново. Натисни червения бутон в близост до захранващия кабел. Тя може да се окаже трудно да се види , че в зависимост от монтажа , но това е на противоположната страна на захранващия кабел . Завъртете обезвреждането отново и опитайте заданието отново обилно с вода.


3

Поставете правилните видове храни в обезвреждането . Твърди материали като черупки от кокосови орехи , големи кости, бутилки, капачки и морски раковини ще предизвика изхвърляне на отпадъци, за да конфитюр. Добави много вода, за да се разпорежда с влакнести материали като малки царевични люспи след смилане . Избягвайте изтичане на по-чисти, и нехранителни продукти като Китай, прибори и алуминиево фолио . В
4

Поставете включени запушалката в мивката и напълнете мивката наполовина пълна с вода , ако обезвреждането започва да мирише . Добавяне на кутия сода за хляб и сместа се оставя да се отцеди бавно. Проблемът с миризма ще бъде поправена.


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/garbage-disposal/1019053431.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.