Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Garbage Изхвърляне >> Content

Как да Премахване на отпадъците King Splash Guard

Повечето стандартни разпореждания за боклук използват охрана плясък да се предотврати храна да се върне нагоре от канала по време на процеса на обезвреждане . Когато клапите на пазача плясък бъде повреден или имате нужда да отприщвам остриетата , че е необходимо да се отстрани пазача плясък . Отпадъци King използва подвижна охрана плясък . За разлика от много разпореждания , пръските охрана резбата на отпадъците царя, в източването мивка , а не отдава под между изхвърлянето и мивка фланец . Това прави Демонтаж и монтаж на телохранителите плясък много по-просто . Нещата ще трябва
клещи с каучук или пластмаса, дръжки на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете извозване на отпадъците Отпадъци King от контакта . Ако вашият крал на отпадъците е трудно жични в къща електрическата система , изключете прекъсвача на разположение .

2

Придържайте гумените дръжките на клещи в кофи за боклук покрай клапите на телохранителите плясък . Спред дръжките навън , така че те притиска страните на пазача плясък .


3

Включете клещите на часовниковата стрелка и издявам Краля на отпадъците изпръсквам охрана от изтичането на разположение . Придружителното върху дръжките на клещите и гумените страни на пазача плясък осигуряват захващане , за да включите пазача. Повдигнете предпазителя плясък от унищожаване .


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/garbage-disposal/1019053430.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.