Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Garbage Изхвърляне >> Content

Как да свържете Garbage Изхвърляне

боклук разпореждания , първо популяризирана в американските домове в 1950-те години , са чудесен помощник в кухнята. Тези малки, но мощни мотори са монтирани под канала в кухненската мивка . Храни и други отпадъчни материали, преминали през мивката се смилат на по-малки парчета от перките на обезвреждане , което позволява на отломките да се промие в канализацията на дома . Свързване на боклук е отличен проект за повечето направи-си -майстор . Нещата ще трябва
смет
Channel- заключване клещи
Bucket
гумен чук
шпакла
замазка
отвертки
Телени ядки Водопроводчик е. изолирбанд
Ножици MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
премахнете мивката ВиК

1

Поставете кофа под P - капан под мивката. Развийте съединителите на двата края на филтъра с клещи. Плъзнете P - капан от водопровода и изпразнете водата вътре в мивката .

2

Развийте гайката опора на долната страна на мивката с чифт на канал - заключване клещи. Плъзнете гайката опора и шайбите под него на разстояние от прав опашката парче. Развийте парче опашка като го завъртите обратно на часовниковата стрелка .


3

Хит на долната страна на канала на мивката с гумен чук, за да го нокаутирам в мивката по-горе. Извадете старата канализационна тръба.

4

почистване на района около канала в мивката , с помощта на шпакла . Отстранете стария вид силикон или замазка.


Инсталиране на разположение

5

Нанесете капка замазка водопроводчик около отвора за източване. Закрепете горната източване от унищожаване . Закрепете горната източване от под дъното на канала и го затегнете в съответствие с инструкциите на производителя.

6

Повдигнете разположение нагоре и я поставете в пръстена на разположение . Или го включите , за да го заключите на място, или да я стегнете в място с включената в комплекта отвертка обезвреждане или Филипс отвертка.

7

Включете разположение в контакта под мивка . За трудно жични инсталиране , премахване на плаката от долната страна на разположение . Свържете проводниците от началния кръг на терминалите на разположение --- черният проводник се свързва към горещия терминал , бели се свързва с неутрална и от чиста мед отива в зеления терминал . Някои разпореждания могат да имат кабели на клемите предварително инсталирани . В този случай , Жиците от дома електрическата система просто трябва да бъде свързан към жиците за обезвреждане с телени ядки и изолирбанд . Внимателно натиснете проводниците в случай на изхвърляне и замени електрическата плоча .

8

Свържете водопровода за източване за изхвърляне .

9

Свържете маркуча за миялна машина, ако има такива , на разположение . Отрежете края на маркуча за изхвърляне на подходящ размер за монтиране над зърното на миялна машина. Фиксирайте го с маркуч и щипка.

10

Включете захранването за обезвреждане . Пусни вода в мивката и ключа на разположение . Проверете за течове.


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/garbage-disposal/1019007790.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.