My Garbage Изхвърляне Flywheel е заседнал

The маховика за изхвърляне на боклук работи лопатките на работното колело , за да посегнат на органични отпадъци храна и да го изпрати в канала. При включване на извозване на отпадъците и само чува бучене с никакво движение на острието , маховика е заседнал . Изключете извозване на отпадъците веднага да се избегне загуба на равновесие бутона за рестартиране или прекъсвач . Маховика изхвърляне на боклука е заседнал поради запушване между обезвреждането и лопатките на работното колело . Нещата ще трябва
Offset ключ ( идва с обезвреждането на отпадъци )
Алън гаечен ключ
Tongs
Broom

Покажи повече инструкции

1

Disconnect електрическото захранване от вашия извозване на отпадъците . Някои единици имат захранващ кабел просто изключете го от контакта посветен под мивката . Други са свързани директно в електрическата система на вашия дом . Изключете прекъсвача на разположение , ако твоята е жична .

2

Намерете винта на маховика на център дъното на извозване на отпадъците . Поставете компенсира гаечен ключ в болта на маховика . Повечето депониране на отпадъци идват с отместване гаечен ключ, който е Allen- главата гаечен ключ върху извита дръжка. Ако не разполагате с офсетов гаечен ключ , използвайте подходящ размер Алън гаечен ключ.


3

Завъртете винта отляво надясно с гаечния ключ , докато можете да го включите един пълен оборот . Достигнете вътре в канала с чифт клещи и отстранете препятствието .

4

Поставете дръжка на метла в канала между лопатките на работното колело , ако не можете да включите маховика с гаечния ключ . Преместете с колела с лопатки от ляво на дясно и изкарвам препятствието .

5

Отстранете препятствието с чифт щипци . Свържете електричеството към устройството . Пусни студена вода в канала , и включване на извозване на отпадъците , за да отстраните остатъците от органична материя.

Как да се замени с нагревателна спирала по Кенмор съдомиялни

бобина отопление в Кенмор съдомиялна машина се намира в дъното на ваната за измиване . Неговата цел е да се нагрява вода във ваната , за да се гарантира, саниране на вашите ястия по време на цикъла на

Περισσότερα >
Как да Paint Wood фурнировани мебели , за да го дрипав Chic

Wood фурнир мебели се изработват чрез поставяне на тънък слой от дърво върху ПДЧ или шперплат база за създаване на външния вид на мебели от масивна дървесина. Можете да идентифицирате фурнир чрез изсл

Περισσότερα >