Как да се свържете с миялна машина до Garbage Изхвърляне

боклук разпореждания съборят храни и други органични отпадъци в кухненската мивка . Свързване на съдомиялна машина за изхвърляне на боклука също спомага разграждането на храната качват по време на цикъл на измиване на съдомиялната машина . Съдомиялната машина се свързва с унищожаването чрез дренажен маркуч , който работи на входа на страната на разположение . Когато стартирате миялната машина , мръсната вода вътре, заедно с всички хранителни отпадъци , се изпомпва от машината и в изхвърлянето . Нещата ще трябва
маркуч скоба
Филипс отвертка
плоска отвертка
бормашина
Spade малко
стена скоби
винтове
Utility нож
<Бразилски> Показване на още Инструкции

1

Проверете дали миялната машина и извозване на отпадъците са изключени , преди започване на работа. Уверете се , че няма да се включи случайно , докато сте на работа чрез включване и изключване на веригата за двата апарата на главния прекъсвач .

2

Планирайте маршрута за източване на маркуча за миялна машина за извозване на отпадъците . Ако маркучът за източване трябва да преминават през шкафове , марка от страна на кабинета и да пробия дупка за маркуча за миялна машина с помощта на малко лопата и електрическа бормашина . Sand надолу по ръбовете на дупката с пила или шкурка , така че острите ръбове няма да навредят на маркуча и да причини тя да протекат.


3

пробийте нокаут от страна на извозване на отпадъците с помощта на отвертка . Махнете нокаут и да го изхвърлим.

4

Отрежете края на маркуча за източване на миялна машина на правилния размер за вашия извозване на отпадъците с нож . Маркировките се намират на страната на маркуча за източване да ви помогне да се определи къде да се намалят .

5

Slip края на маркуча за източване на над зърното на извозване на отпадъците . Закрепете края със скоба . Затегнете , ако е необходимо с помощта на отвертка .

6

Elevate централната част на маркуча за съдомиялна машина и я закрепете или отстрани на корпуса или на стената с маркуч и щипка. В централната част на маркуча трябва да бъде по-висок , отколкото на връзката при извозване на отпадъците , който помага за предотвратяване на обратен поток от мръсната вода обратно в съдомиялната машина.

7

Restore мощност както за миялната машина и смет . Стартирайте малък тест за измиване в съдомиялна машина. Гледайте съдомиялна дренажен маркуч и извозване на отпадъците връзката по време на цикъла за източване за течове. Затегнете скоби , ако е необходимо .

Дали Целина аздръстят Изхвърляне

? Целина е растителни влакнести , че трябва да поставите в компост бен във вашия дом или в задния двор , вместо на смилане при обезвреждането на отпадъци. Поради своята влакнести състав , целина и дру

Περισσότερα >
Mortiser безопасност

A борапарат е дървообработваща машина, която реже квадратни и правоъгълни форми в дърво. Тя създава секретни в секретни - и - шпилка стави, които се използват в производството на мебели . При използва

Περισσότερα >