Как да деинсталирате Garbage Изхвърляне електрическия проводник

боклук разпореждания работят зад кулисите на вашата кухня за мелене на остатъци храна в малки частици , така че те могат да бъдат измити в канала , без страх от блокажи . Но ако включите вашия сметоизвозването един ден и чуете сковаващ криза , може би е време да замените скрит помощник. Първата стъпка в замяна извозване на отпадъците е да изключите електрически проводник на уреда , така че да можете да започнете кука замяната . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Телени резачки
Телени ядки
изолирбанд MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването на верига изхвърляне на боклук. Това се прави в прекъсвач кутия главната . Не трябва да има обозначения до прекъсвачите или някои други индикатори вътре в панела, за да ви кажа, които прекъсвачи контролирате кои вериги. След като флип прекъсвача за извозване на отпадъците , опитайте се да стартирате извозване на отпадъците . Ако това не стига, че сте изключили правилно прекъсвача .

2

Намерете и отворете панела за достъп от страна на извозване на отпадъците . Виж за електрически проводник промъква в страната на разположение , за да намерите на панела за достъп . Развийте винтовете , които държат панела на място.


3

Премахнете всички телени ядки свързване на веригата къща до проводниците при продажбата чрез усукване гайките на тел на края .
<Бразилски> 4

Изключете белите проводници от веригата къща от белите проводници на разположение от разсукването конекторите . Направете същото и за черните жици от продажбата и веригата къща . Ако не можете да изключите кабелите , можете да отреже краищата с чифт тел фрези .

5

Разхлабете винта на терминала на разположение , където е свързан зелено или гола медна жица . Издърпайте зелено или меден проводник от електрическото табло . Този проводник може да бъде свързан с друг зелен проводник вместо да терминал винт, в зависимост от вашия модел за преработка на боклуците .

6

Cap разстояние от проводниците от къща електрическата верига с телени ядки. Закрепете гайките с изолирбанд . Вкарайте проводниците безопасно, далеч от пътя, като в разклонителна кутия или в кухина на стената .

My Bosch Печки няма да спре Искренето

Много Bosch печки са произведени с бордова компонент, предназначен за автоматично възпламени газ веднага след като кран контрол е включено; този компонент се нарича искра модул . Запалителни модули

Περισσότερα >
Как да направим един Apothecary Chest

аптекар сандъци датират от Средновековието . Една аптека , медицински специалист, който дозира лекарства , ще използва сандъци за съхранение на съставки и медикаменти в тези сандъци . Днес , аптекар р

Περισσότερα >