Как да инсталирате Garbage Изхвърляне GE

Ако имате много архиви, кухненска мивка , защото на всички храната, която изхвърляме , инсталиране на боклук GE може да бъде решение на вашия проблем . Уредите монтират под мивката в кухнята . Мощен ъглошлайф вътре дъвче излишната храна и тя се разпада на малки парчета, които след това се изчистват навън чрез водопровод за източване. Ако имате миялна машина инсталирани във вашата кухня, можете да го свържете към унищожаване и направи кратко работата на всяка храна отмива вътре. Нещата ще трябва
обезвреждане GE боклук и монтаж комплект
Rag
Cleaner
Silicone силикон
Замажете пистолет
Филипс отвертка
Телени ядки
изолирбанд

Показване повече инструкции

1

Изключете електричеството към веригата , където изхвърлянето на боклук GE ще бъде инсталиран на главния прекъсвач . Тествайте проводниците с волтметър да се гарантира , че електричеството е бил отрязан преди да продължите.

2

Почистете дъното на мивката , където ще се инсталира на разположение със стандартен по-чисти и парцал. <Бразилски>

3

Включете фланец за източване с главата надолу . Поставете една тръба от силикон силикон във вашия силикон пистолет и отрежете края . Стиснете спусъка и нанесете капка силикон по периметъра на фланеца за източване. Завъртете дясната страна на фланеца и я натиснете на мястото си в канала.

4

себе Разположете под мивката. Винт на долната част на канала върху долната страна на фланеца в мивката горе . В зависимост от модела на ваше разположение GE боклук , на разположение носеща конзола могат да бъдат интегрирани в долната част на канала вече , или може да се наложи да го прикрепите или чрез завинтване или заключване на място.

5

Изравнете извозване на отпадъците GE така че е под монтажната скоба . Плъзнете разположение в монтажната конзола и завъртете надясно, за да го заключите на място. Там също може да бъде инструмент за монтиране заключване , че трябва да вмъкнете в планината и да се обърнат , за да заключите на разположение на място. Затегнете всички винтове, които могат да присъстват , за да се осигури на разположение .

6

Свалете капака на ел. табло от страната на разположение . Свържете белия проводник от къщата към бялата жица на GE разположение , черният проводник от началния кръг на черния проводник за обезвреждането и гола медна жица от къщата на зелен заземителен терминал или зелената жица на разположение . Закрепете краищата на проводниците с телени ядки и изолирбанд . Внимателно избутайте проводниците в панел и застопорите капака .

7

Свържете отдолу контакта относно обезвреждането на тръбата на входа канализация. Обезопасете чрез затягане на съединителя.

8

Свържете маркуча за източване от съдомиялната машина , ако имате един инсталиран. Елиминирайте входа на миялна машина с помощта на отвертка и я свалете. Отрежете края на маркуча за миялна машина за размера на входа на извозване на отпадъците . Slip маркуча на място и я закрепете с маркуч и щипка.

9

Възстановете захранването на веригата обезвреждане GE . Включване на разположение и да се гарантира , че тя работи правилно .

Да Desiccant Сушилки работа, както и Хладилни Сушилки

? Не всички сушилни използват топлина и въздух да изсъхне дрехи. Някои сушилни са проектирани да работят по-ефективно и да спестят пари , докато други са направени за повече промишлени приложения, или

Περισσότερα >
DIY Шевни Plan Таблица

A зает Crafter или шивачка знае колко важно е да има маса или зона , посветена на шиене. Има много важни неща, за да си помисля, когато планирате маса още преди да започне да го направи. Изключително

Περισσότερα >