Как да инсталирате Switch InSinkErator Air

боклук разпореждания са практически необходимо кухненски уред . Понякога превключва стена, която да работят с тези единици ги правят по-малко удобен , отколкото трябва да бъде. Всеки въздушен прекъсвач InSinkErator елиминира проблема се налага да маршрут жица от панела за достъп , в рамките на тавана и надолу по стената, за да се инсталира отделен прекъсвач стена. Тези въздушни прекъсвачи са инсталирани на кухненския плот до мивката , да ги намирате в точката на нужда , вместо на другия край на стаята . Нещата ще трябва
InSinkErator въздушен прекъсвач събрание
Означени инструкции за монтаж
Hole видяха MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Хванете прекъсвача и използвате вашия палец да водят до повишаване на бутона никел тласък . Ако желаете друг завършек , извадете сатен никел пръстен ръчно от компонента на бутон. Поставете бутона вътре тялото на бутон.

2

Поставете декоративната пръстен избор от над бутона . Натиснете здраво от двете страни на декоративния пръстен , докато тя се появи в позиция на заключване на компонент на бутон.


3 A дупка видях малко го прави перфектен отворът, през който плот .

Използвайте една дупка видях да отрежете едно ¼ - инчов отвор в плота в предварително определен измерва и маркира мястото . Поставете сглобената бутон компонент бута в дупката просто нарязани .

4

Поставете гуменото уплътнение между бутона бута и контра върха. Достигнете под тезгяха , монтиране на пластмасова шайба /гайката върху възела на бутон и я затегнете на мястото си , като не забравяте да се създаде добро уплътнение .

5

Route въздушната линия /тръба от бутона тласък монтаж на захранващия модул на InSinkErator ще включете в контакта под - брояч. Поставете тръбичката първо върху сглобяването бутон , силно го натиснете по целия път нагоре на тръби вложка зърното. Направете същото и за тръби вложка зърното на захранващия модул , който ще се включете в контакта .

6

Включете захранващия модул в контакта под - брояч. Включете кабела на разположение е в захранващия модул просто включен инча Depress инсталираната въздушен прекъсвач на тезгяха , за да видите , ако InSinkErator идва и работи правилно . Натиснете го отново, за да го изключите.

Как да Премахване на Badger InSinkErator

разпореждания Кухня мивка стил боклук, като Badger InSinkErator , са удобни за смилане и изхвърляне на малки частици храна , което прави много по-лесно почистване . Язовецът се монтира директно под ва

Περισσότερα >
Как да Reupholster Офис мебели

Как да Reupholster офис мебели . Понякога вашия офис просто се нуждае от нов вид. Можете да добавите нов живот на уморен , стар изглеждащ офис мебели , като просто го претапициране . Това е много по-л

Περισσότερα >