Инструкции за употреба на боклук Отписани

като на боклук , прикрепен към вашия източване мивка прави да се отървем от хранителни отпадъци бриз. Вместо да се налага да отстраните всяко ястие чисти преди измиване , можете просто да изплакнете хранителни отпадъци вашия източване и в кофи за боклук. Въпреки боклук разпореждания са сравнително лесни за използване , има някои насоки, които трябва да следвате , докато работите с един . Тези насоки по-долу предотвратят запушвания и пазят Ваше разположение в добро работно състояние . Инструкции

1

Пусни студена вода , докато работите с извозване на отпадъците . Студената вода ще ви помогне да се втвърди мазна храна отпадъци , така че изхвърлянето на боклук може да посегнат на този вид отпадъци .

2

Позволете силен поток на студена вода, за да продължи да работи в продължение на 30 секунди след изключване на извозване на отпадъците . Това на практика ще се вълни всички останали хранителни частици в канала.


3

Махни дребни предмети, които могат да попаднат в кофи за боклук , като сребърни прибори , от мивката , преди да включите извозване на отпадъците .

4

Run извозване на отпадъците скоро след поставяне на храна в него . Не позволявайте на хранителните отпадъци да се натрупват в извозване на отпадъците .

Как да се промени на батериите в Holmes Smoke Grabber

A Холмс дим Grabber е чудесен начин да поддържате дома си от миризма като цигарен дим . Смяна на батериите , редовно ще се гарантира, че вашият Холмс Smoke Grabber се работи, за да е пълен потенциал.

Περισσότερα >
Как да спечелим една Dresser От Pine

Ако искате да използвате бор да се изгради скрин, или като част от някаква дървообработване проект , трябва да се приемат специални съображения. Pine е мека дървесина , и трябва да се борави внимателн

Περισσότερα >