Insinkerator Pro 333 Инструкции

The Badger Insinkerator 333 е монтирана система за унищожаване дома боклук служител под мивка. The Badger 333 има формата на цилиндър тяло, което се прикрепя към долната част на източване и се свързва с вашата мивка е отлив водопроводни тръби . The Badger 333 е ниско разположение поддръжка. Той идва с една малка ръка, която помага при засядания в разположение . Времето на инсталиране е около два часа . Нещата ще трябва
шпакла
водопроводчици замазка
отвертка
PVC конектор MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Отворете си под шкаф-мивка и затвори вентил за подаване на вода , като я завъртите напълно надясно. Извадете съдържанието от под мивката , така че няма да имате място за работа.

2

изключете захранването от кутията прекъсвача към старата смет .


3

Отстранете стария си извозване на отпадъците . Ако нямате такъв , преминете към следващата стъпка .

4

Използвайте шпакла да премахнете вашия мивка фланец . Също така използвайте ножа за отстраняване на шпакловка замазка старата водопроводчик от печата .

5

Нанесете замазка свеж водопроводчик около основата на отвора на фланеца . Натиснете нова Badger 333 мивка фланеца надолу. се претегля надолу с нещо за около 20 минути, докато той изсъхва .

6

фиш на уплътнението на фибри , архивиране фланеца и монтажния пръстен отдолу . Натиснете модула пръстен на следващата , докато чуете да щраква на място .

7

Insert и затегнете трите винта за подпомагане с отвертка.

8

Превърнете Badger 333 наопаки надолу и извадете малката пластина с помощта на отвертка . Издърпайте проводниците . Свържете проводниците на разположение за жиците вътре си гъвкав електрически кабел конектор. Сменете плочата на дъното на новия си разположение

9

Монтирайте ваше разположение чрез напасване на водачите за монтаж към слайдшоуто - нагоре рампите на монтажния пръстен . Изключете уреда и монтажния пръстен , докато трите раздела заключват над билата .

10

Плъзнете фланеца над тръбата за освобождаване от отговорност и поставете уплътнението в нагнетателен отвор, на разположение съм. Затегнете двата болта за закрепване на фланеца към тръбата за освобождаване от отговорност . Прикачете вашия отлив тръба до тръба за освобождаване от отговорност , като се използва PVC конектор , ако е необходимо .

11

Включете водоснабдяване отново и след това флип си електрически прекъсвач отново.


<Бразилски>

Какви са опасностите на микровълнови фурни ползване

? Удобен , евтин и енергийно-ефективен , микровълнови фурни могат да бъдат намерени в дома кухни, стаи в общежитието и офис breakrooms като средство за отопление храни бързо. Американската администрац

Περισσότερα >
Как да инсталирате Piano Панта за плоска повърхност

Пиано панти са дълги , панти , които се използват не само в пиана , но и върху кутията капаци, пейки и различни размери на вратите . Пантата на пиано е изобретен за закрепване на тежки капака здраво к

Περισσότερα >