Как да се вземе на съдомиялни & Все още използват мивката

Повечето миялни машини се свързват с входящ клапан на ваше разположение боклук , който прехвърля вода от съдомиялната машина и излиза от къщата през водопровода в кухнята . Ако изваждате вашата съдомиялна машина , трябва да премахнете източване линията на миялна машина от входния клапан на ваше разположение . За да се гарантира , че водата не се разлее от отворения клапан след линията за източване е отстранена, можете да поставите капачката на края на входа . Нещата ще трябва
отвертка
Регулируем гаечен ключ
Pipe капачка на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Отиди до кутията с предпазители и изключете прекъсвача , че доставките захранването на съдомиялната машина.

2

Свалете двата винта на долния панел на съдомиялната машина , а след това отстранете долния панел .


3

Изключете съдомиялна водоснабдяване клапан , който се намира под мивката , и след това изключете захранващия тръбопровод вода от входящата вода клапан на съдомиялната машина , като се използва регулируем гаечен ключ. Клапанът за подаване на вода се намира в лявата част на долната отделението на съдомиялната машина .

4

Отстранете винтовете за закрепване на капака на разклонителна кутия и след това извадете капака на разклонителна кутия , която се намира в дясно страна на долния отделението на съдомиялната машина .

5

Развийте двете телени ядки за разделяне на проводниците . Разхлабете винта за заземяване и след това извадете голи или зелен земята жица от заземяване на вратата.

6

Развийте и извадете гайката на захват , който придържа кабела на тръбопровод през задната част на съединителната кутия . Ако е необходимо , използвайте отвертка, за да счупите пломбата на гайката . Извадете кабела на тръбопровод от съединителната кутия .

7

Махни маркуча за миялна машина източване от обезвреждане или канализационна тръба . За да го премахнете , разхлабете винта на металната скоба и след това издърпайте маркуча за източване на разстояние обезвреждане или канализационна тръба .

8

Feed маркуча за източване през кабинета и зад миялната машина .
<Бразилски> 9

Поставете капачка на тръбата над края на входа за обезвреждане или тръба , към която дренажния маркуч е свързан.

10

Затегнете винта на металната скоба заобикалящата капачката на тръбата , за да се осигури капачка за обезвреждане или тръба.

11

Свалете двата монтажни винта от горната част на предната част на съдомиялната машина , която осигури на съдомиялната към долната страна на плота .

12

Завъртете изравняване краката на съдомиялната машина обратно на часовниковата стрелка , за да ги повдигне.

13

Плъзнете съдомиялната изпод шкафа.

Как да се свържа с Dehumidifier да пещ Pump

? Добавяне на изсушител за вашия дом е чудесен начин за намаляване на влажността. Повечето изсушители , които ще намерите са преносими и могат да бъдат включени в специални стаи на дома си , които са

Περισσότερα >
Свойства на Махагоново дърво

Махагоново дърво , със строгата си зърно и красиви червени оттенъци , е популярен избор за производство на мебели глоба . Вземащите Мебели , че е лесно да се работи с и за потребителите ценят своята д

Περισσότερα >