Кенмор 1/2 HP Food отпадъци за обезвреждане Инструкции

A Кенмор 1/2 HP обезвреждането на хранителни отпадъци има достатъчно мощност , за да смила храните семейството си изхвърля, така че може лесно да премине през система за отводняване на кухненската мивка е . Инсталиране на боклук е доста проста задача , особено ако подменяте стар един . Така ли трябва да има електрическо окабеляване на място. В някои общини , трябва да имате електротехник кабелни обезвреждането хранителни отпадъци в електрическата линия, но на много места просто приложете кабел, че можете да се купи отделно , до обезвреждането хранителни отпадъци и го включете в контакта под мивката . Нещата ще трябва
отвертка
Регулируем гаечен ключ
водопроводчик замазка
Hammer
за обезвреждане кабел е. Телени ядки
маркуч скоба

Покажи повече инструкции
Отстранете стария хранителни отпадъци за обезвреждане

1

Изключете изхвърлянето на боклука от контакта на стената . Ако не можете да го извадите , изключете захранването на кутията на веригата .

2

Използвайте регулируем гаечен ключ , за да разхлабите гайката , която свързва P - капан за удължаване тръбата. Използвайте отвертка, за да прекъснете връзката на винтовете , които се свързват тръбата за освобождаване от отговорност на обезвреждането .


3

Сложете едната си ръка на дъното на стария обезвреждането, докато се превърне старата обезвреждането на ляво. The обезвреждането е тежък , така че не позволявайте той да попадне като го изключва от мивката.

4

Завъртете обезвреждането към сваляйте капака на дъното на това . Unwire електрическите кабели само , ако уредът се свързва директно към електрическата система.

5

Разхлабете трите винта , които държат на монтажния пръстен в място под мивката . Отделете всички уплътнения с върха на отвертката . Натиснете мивка фланец нагоре през мивката и го изхвърлете . Избършете замазка всеки водопроводчик , който остава около отвора на мивката .


Инсталирайте New звено

6

Задръжте монтажния пръстен на новия боклук обезвреждането Кенмор в едната си ръка , докато сте вмъкнете отвертка в монтажно ухо . Завъртете устройството за закрепване на часовниковата стрелка , за да го отдели от монтажния пръстен . Развийте трите винта . Лосто изключите модула пръстен внимателно. Замазка

7

Roll водопроводчик между вашите ръце, за да направи 3/4-inch дебели въжета достатъчно дълго, за да се обгради горната част на канала. Натиснете мивка фланец в отвора на мивката , тя центриране на върха на шпакловка и замазка . Отстранете излишното количество замазка. Задаване на теглото върху фланеца , за да го държи на място , докато не завършите следващата стъпка.

8

Свържете върха на мивка фланец с дъното чрез натискане уплътнението на фибри и метал архивиране пръстен над на мивка фланец в този ред. Натиснете монтаж пръстен флъш срещу резервната пръстен. Поп Snap пръстен на мястото на фланеца следващия . Използвайте три винта върху монтажния пръстен да побере всички тези части на място. Затегнете винтовете срещу долната страна на мивката.

9

Поставете върха на отвертката в миялна машина нокаут дупката. Натиснете го леко с чук. Извадете щепсела от вътрешността на обезвреждането . Пропуснете тази стъпка, ако не разполагат с миялна машина. Е.
10

Издърпайте долния капак на новия обезвреждането . Изпълнете проводниците на кабела на обезвреждането му през отвора за достъп. Увийте голата жица около винта за заземяване на дъното на обезвреждането . Затегнете винта. Свържете белия проводника на обезвреждането и електрическа линия с тел гайка . Направете същото и за черните жици . Сменете дънната плоча .

11

Дръжте шията на разположение срещу мивката монтиране . Изравнете пластинките рамките монтажните пистите. Завъртете обезвреждането на дясно , за да заключите всички три раздела на мястото си. Е.
12

Плъзнете метален фланец над тръба освобождаване от отговорност за обезвреждането му . Фиш с гумено уплътнение вътре тръбата за освобождаване от отговорност . Закрепете фланеца в съда от страна на обезвреждането чрез винтовете на фланеца . Издърпайте P -капан гайка и над долния край на тръбата за освобождаване от отговорност . Затегнете P -капан гайка на ръка.

13

Плъзнете маркуч скоба над края на маркуча за източване на съдомиялната машина . Затегнете винта на скобата за маркуч , за да се осигури дренажния маркуч към входа за миялна машина за обезвреждането . Е.
14

Пусни малко вода през мивката, за да гарантира, че няма течове. Затегнете фитинги , ако сте въвели капе .

15

Включете обезвреждането в контакта под мивката или включете захранването отново. Тичане вода, докато сте проверили работата на обезвреждането му .

Как да пуснете климатика на кондензатора при под 60 градуса по Фаренхайт

Повечето климатици са проектирани да работят и готини интериорни пространства , когато външните температури са 60 градуса по Фаренхайт или по-топло. Използване на климатика , когато външната температу

Περισσότερα >
Как да спечелим една Faux Antique Console Radio

Можете да създадете изкуствена антични конзола радио чрез изграждане на изкуствени шперплат кабинет . Кабинетът трябва да бъде по-дълъг , отколкото широк . В горната част може да бъде или фиксирана ,

Περισσότερα >