Как да инсталирате на отпадъци за обезвреждане на храните

A обезвреждането на хранителни отпадъци е кухня необходимост и идва в много удобен , когато не искате да хвърлят хранителни отпадъци в кофата за боклук . Изхвърляне на боклука обикновено продължава няколко години . Може да се наложи да замени ваша, ако тя се разпада , за най-различни причини , или ако тя е по-стара и е станал неефективен при кълцане и изхвърлянето на хранителни отпадъци . Подмяна на текущата ваше разположение е доста проста . Нещата ще трябва
Standard отвертка
шпакла
водопроводчик замазка
Кабелни съединители MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете електроенергия на текущата извозване на отпадъците чрез включване и изключване на полето прекъсвач намира в дома ви. Премахнете конекторите телените от извозване на отпадъците до ел.инсталация на Вашия дом чрез премахване на основата на обезвреждането . За да направите това , извадете винта приземния със стандартна отвертка.

2

Махни заустване миялна машина маркуч скоба чрез разхлабване на винтовете, които придържат скобата на място, с помощта на отвертка . Нека маркуч виси изпод мивката.


3

Извадете обезвреждането от канала на мивката чрез завъртане на разположение на часовниковата стрелка от монтажния пръстен събрание. Отстранете трите винта , с помощта на отвертка , които държат на монтажната пръстен монтажа на място.

4

Push съществуващата канализация нагоре и навън от горната част на мивката. Отстранете стария силикон и замазка , с помощта на шпакла .

5

Развивам глутница замазка водопроводчик върху плоска повърхност, докато тя е приблизително 10 см в дължина и ½ - инча дебелина . Нанесете на шпакловка и замазка към долната страна на отстранения изтичане и преинсталирате канала в съществуващата мивка дупка.

6

Плъзнете картон шайбата и архивиране пръстен върху дъното на инсталираната канала. Монтирайте монтажния фланец и задържане на пръстена от ръката на дъното на канала , както добре.

7

Инсталирайте трите винта на монтажния пръстен с помощта на отвертка . Затегнете винтовете до маджуна изстисква и пръстенът приляга плътно .

8

Инсталирайте оригинален обезвреждането конектора върху дъното на новия модул. За да завършите това , вденете конектор в устройството .

9

Secure водопровода и прекъсвачи проводниците към съединителя. Свържете черния проводник верига с черния кабел и бял кръг проводник с бял води. Съвместно всеки проводник и олово чифт от един-единствен жълто конектор. Поставете заземяването верига под земята винт зелено и затегнете винта с отвертка . Поставете основата на устройството , като поставите винтовете с отвертка. Е.
10

Изключете зърното за освобождаване от отговорност миялна машина чрез натискане на щепсела от зърното с отвертка и го свалете на ръка от унищожаване .

11

Повдигнете обезвреждането храна на монтажния пръстен и плъзнете устройството в разделите на монтажния пръстен . Завъртете обезвреждането на часовниковата стрелка , докато тя е здраво.

12

Инсталирайте канализацията за обезвреждането чрез поставяне на шайба над пластмасовата траверса . Преместете метален фланец върху другия край на тръбата . Затегнете болта за закрепване на фланеца , за да отстрани на обезвреждането , с помощта на отвертка .

13

Свържете изходящия отвор към канала " T " и инсталирате P -капан тръба с ръка. <Бразилски>

Инструкции за APW WYOTT Грил тиган

APW WYOTT произвежда различно оборудване за хранителната индустрия , включително фритюрници , притопляне , фурни , пещи , тостери и Скари . APW WYOTT Грилът решетки са добри за готвене по-големи колич

Περισσότερα >
Как да направим един куриоз кабинета Out на ПДЧ Box

Да направим една проста куриоз кабинет от ПДЧ кутия е начин да създадете нещо полезно и привлекателна от един обект, който в противен случай може да се изхвърлят. Чрез добавяне на прост рафт и боядисв

Περισσότερα >