Как да преинсталирате Garbage Изхвърляне

боклук освобождавания се гледа като на необходимо домакински уреди от много собственици на жилища . Почистване след хранене е толкова просто, колкото изплакване на остатъците храна от плаките , в мивката и надолу извозване на отпадъците . От там , тя се смила и ликвидиран . При сегашния си извозване на отпадъците не може да работи правилно , преинсталиране на нов движи към горната част на списъка " неща за вършене " . Преинсталиране на нов извозване на отпадъците се извършва по-лесно , тъй като изисква електрическите кабели вече е на мястото си . Нещата ще трябва
отвертка
водопроводчик замазка
хартиена кърпа
Circuit тестер
Телени ядки
Бесният

Покажи повече инструкции

1

Махнете монтажния пръстен от новата смет , като я завъртите по часовниковата стрелка и да го дърпа нагоре . Издърпайте възглавницата монтиране дъно монтажната пръстена . Отстранете винтовете , притежаващи опорния пръстен върху монтажния пръстен .

2

Поставете уплътнението мивка над отваряне на мивката . Ако няма уплътнение е доставено , търкаля малко замазка водопроводчик , докато ширината е малко по-малка от ширината си малкия пръст на . Увийте на шпакловка и замазка около долния ръб на мивката фланеца на . Натиснете мивка фланеца здраво в отвора на мивката . Избършете излишната замазка с влажна кърпа хартия .


3

Плъзнете комплекта влакна уплътнението над дъното на мивка фланец . Плъзнете пръстен подкрепа за след уплътнението . Поставете монтажния пръстен на следващата и я закрепете на място с винтовете бяхте отстранени в Стъпка 1 .

4

Поставете нова смет на едната си страна под мивката. Използвайте една верига тестер , за да проверите , че силата, която ще доставя извозване на отпадъците е изключено в основната схема . Отстранете винтовете , притежаващи дъното на разположение боклук на място. Издърпайте долната част на разстояние до излагайте електрическите кабели .

5

Издърпайте крайните капаци на разстояние проводници за обезвреждане на отпадъци. Намерете електрическите кабели , идващи от стената под мивката. Свържете като цветни жици заедно с използване на телени ядки. Поставете отново долната разположение на .

6

Поставете възглавницата монтиране над горния отвор за обезвреждането на отпадъци. Повдигнете разположение до монтажния пръстен . Изравнете пластинките на извозване на отпадъците с вдлъбнатините в монтажния пръстен . Туист извозване на отпадъците обратно на часовниковата стрелка , докато щракне на място .

7

Поставете малкия лакът уплътнението над предоставения газоразрядна тръба . Плъзнете тръбата за освобождаване от отговорност в дупката в страна на разположение е боклук. Линия до дупките в фланец на тръбата за освобождаване от отговорност с дупките в извозване на отпадъците . Фиксирайте тръбата на място с доставените винтове.

8

Поставете единия край на U -образна капан тръбата върху тръбата за освобождаване от отговорност и на другия край на тръбата , идваща от стената. Затегнете капана на място чрез завъртане на монтажни връзки. Ръчно затягане на първо място, а след това завърши затягане с гаечен ключ .

9

Включете кабела , приложен към новия си сметоизвозването в контакта GFCI намира под мивката . Възстановяване на власт на извозване на отпадъците .

Трябва ли да плащам повече енергия , когато си тръгнеш Вентилатори Бягащи All Day

? Един поглед към вашата сметка за електроенергия лятото може да бъде достатъчно, за да ви разубедят от тичане централната климатика по 24 часа на ден . Таван фенове не чил въздуха в продължение на це

Περισσότερα >
Как да направите своя собствена Teacup Полилей

A чаена чаша полилей е осветително тяло изработено от чай път и чаени чаши . Ако ви се налага да закупят една в магазина , можете да очаквате да платите стотици или дори хиляди долари. Но с няколко до

Περισσότερα >