Как да се замени кухненска мивка Отписани

Осъществяване подмяна мивка разположение направи - ​​си-сам проект ще спестите време и пари. Когато разполага с мивка боклук отива зле, или спира извършването на очакванията , замяната е необходимо. Позвъняване на водопроводчик или момче за всичко може да бъде първата мисъл на типичен собственик на дома . Работата , обаче , може да бъде завършена като направи-си -сам проект с почти всеки, който може да се използва ключ. Нещата ще трябва
Регулируем гаечен ключ
Flashlight или работа фенер
Bucket
отвертка
Пробийте MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Изхвърляне Премахване

1

Изключете ток и вода в района. Обикновено , водни shutoffs са под мивката . Обърнете горещи и студени връзки вода до мивката в положение " изключено" . Идентифицирайте електрически прекъсвач за кухнята и да го изключите.

2

Поставете кофа под и премахване на P - капан. Това е низходяща крива на канала мивка , който се свързва с унищожаването на отпадъците . Развийте конекторите с гаечен ключ и го извадете. Застояла вода ще бъдат пуснати в кофата чакащите.


3

Махни свързваща тръба от разпореждане . Там обикновено е малка част от тръбата между P - капана и на разположение . Премахнете с помощта на гаечен ключ.

4

Изключете електрическите кабели от разпореждане . Захранващият кабел обикновено се намира в долната част на устройството. Ако устройството не разполага с сменяеми , пропуснете тази стъпка.

5

Развийте разположение монтиране от мивката. В планината ще проведе до дъното на мивката с големи винтове или болтове. Хванете унищожаване и разхлабете болтовете или винтовете , докато устройството се предлага в насипно състояние. Премахване на разположение от района.


Инсталиране на нова Изхвърляне

6

Уверете се, че ток и вода в кухнята са изключени.

7

Инсталирай планината под мивката . В планината ще винт или болт под мивката .

8

Свържете P - капана към устройството . Обикновено една малка част от тръбата, се използва , за да свържете устройството към P - капан. Поставете малка част от тръбата, в място , затягане с гаечен ключ . Свържете P - капана на част от тръбата, а след това до канала. Затегнете да осигури .

9

Включете се в единицата. Консултирайте се с ръководство за монтаж на производителя за правилното електрическо захващане за конкретния модел.

10

Включете електричеството и водата в района. Тествайте устройството , течаща вода в мивката , преди да го включите .

Инструменти за стъклария Repair

стъклария ремонти могат да варират от всичко, за да плитък чип или незначителни повреди, вода, за да богат надраскване и големи чипове . Фактор в времето и разходите за извършване на възстановителни р

Περισσότερα >
Как да спечелим Мебели апликация прес

Понякога един малък детайл може да направи всичко различно . В ретро мебели, издълбани детайли са най-привлекателни за колекционери и любители на изработка. Но понякога по-старо парче на мебели липсва

Περισσότερα >