DIY Garbage Изхвърляне

Дали вашата инсталация извозване на отпадъците е нова или подменяте съществуваща единица , процедурата не е трудно. Средствата, които ще трябва да се инсталира на устройството са минимални. Въпреки инструкциите предполагат, че се започне с нова инсталация , те работят за резервни единици , както и - що се адаптират или да прескочите стъпки, за да отговарят на вашата ситуация. Това ще отнеме около час и половина, за да инсталирате на боклук , където няма съществуваща единица . Нещата ще трябва
водопроводчик замазка
Pipe ключ Имоти: стара парцали
отвертка
Електрически проводник
Телени ядки
тел за отстраняване на бои
Превключвател
P -капан MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването към кухнята в кутията на прекъсвача . Уверете се, че сте го надпишете прекъсвача , така че никой не случайно се оказва на захранването , докато работите . Премахнете съществуващия S - капан от дренажната тръба с помощта на тръбен ключ . Извадете парче опашка от мивка цедка с помощта на тръбен ключ . Извадете застопоряващия пръстен от изтичането на мивка от подслушване на прорезите с отвертка , докато пръстенът е хлабав и след това го завъртите обратно на часовниковата стрелка , за да го премахнете.

2

Извадете кошницата за източване от купата на мивката . Спред замазка водопроводчик около дъното на пръстен на изпускателния парче на разположение . Поставете в канала в отвора на чашата на мивката . Инсталирайте уплътнението и задържащия пръстен за изтичането на разположение на долната страна на купата на мивката . Завъртете задържащия пръстен по часовниковата стрелка , докато тя е ръка здраво. Плътно задържащия пръстен чрез поставяне на край на отвертката върху вдлъбнатината на задържащия пръстен и подслушване , докато тя е здраво.


3

Свържете електрически проводник към електрическата мрежа в кухнята . Стартирайте проводник към ключа за превключване и контейнера за отпадъци в съответствие с инструкциите на производителя за типа на превключвател , който използвате. Screw телени ядки върху жицата заплитания да им попречат да се разпада и да ги покрие . Натиснете проводник завършва в контейнера за отпадъци и инсталиране на капака на кутията на жица. Затегнете винта върху кутията на тел с помощта на отвертка .

4

Поставете разположение на дъното на канала на разположение . Поставете отвертка в блокиращия пръстен и завъртете по посока на часовниковата пръстен , за да заключите извозване на отпадъците на място. Инсталирайте дълго края на P - капан в контейнера за отпадъци . Затегнете крепежните болтове с помощта на отвертка . Свържете капан край на дренажната тръба и я затегнете с помощта на тръбен ключ . Изключете захранването обратно към кухнята в кутията на прекъсвача .

5

Пусни вода в канала на разположение . Обръщане на ключа за превключване , за да включите извозване на отпадъците , за да се провери функционирането на агрегата . Проверка на водосточни тръби около изтичането на изхвърляне и извозване на отпадъците , за да бъдете сигурни, няма течове .

LG съдомиялни С Кликването Noise

An LG миялна машина прави няколко оперативни звуци, като Hums , УОЗ и водни шумове. Кликването също може да бъде част от нормалната си работа , но това може да бъде причинено от нещо извън редовната ф

Περισσότερα >
Как да се възстанови една Критерий Music Box

Антични Критерий музикални кутии са търсени парчета от мебели, които са скъпи за да купя, ако преди това възстановен. Мнозина бяха проектирани и изработени в Швейцария , Германия и Съединените щати ок

Περισσότερα >