Как да инсталирате една Insinkerator Pro 333-9 Изхвърляне

Ако искате да преминете към по-ефективна система за обезвреждане или просто замени съществуващия си един , инсталиране на Insinkerator Pro 333-9 разположение е работа, която може да завърши в един час или два . The Insinkerator идва с всички монтаж хардуер , необходими за закрепване на разположение , за да ви мивка с някои общи инструменти магазин . Той използва заключващ пръстен и монтаж събрание, което не е трудно да се съберат , което ви позволява да спестите време и пари, като го направите сами . Нещата ще трябва
Регулируеми клещи
отвертка
шпакла
Влажна кесия
водопроводчик замазка
Пластмасови крепежни елементи на MarketBook.bg Покажи повече инструкции в
1

Изключете ключа прекъсвач за извозване на отпадъците в полето за прекъсвач , преди да се опитате да инсталирате Insinkerator Pro 333-9 . Развийте капана за източване от тръбата за освобождаване от отговорност разпореждане с комплект регулируеми клещи.

2

Поставете плоска глава на отвертка в страната на монтажно ухо на монтажния пръстен , и разхлабете монтажния пръстен с отвертката . Премахване на разположение от монтажния пръстен , и включване на уреда към премахване на електрическата плоча .


3

Развийте винтовете , които държат капака на дъното на разположение с помощта на отвертка , и да вземе капака изключите устройството . Откачете електрическите проводници от електрическата схема на разположение във вътрешността на разположение , и да предприемат електрическите кабели от устройството.

4

Разхлабете монтажните винтове на стария монтажна скоба с отвертка , и повдигнете модула пръстен изключване на монтажна скоба с отвертка . Извадете старата мивка фланец от изтичането на мивка, и почистете всички останали отломки или замазка с шпакла и влажна кърпа измиване .

5

лежеше 1/2-inch-diameter въже на замазка водопроводчик по ръба на канала на мивката , и натиснете новия мивка фланеца, на шпакловка и замазка . Поставете ново уплътнение фибри и архивиране пръстен върху фланеца от под мивката , и плъзнете новия монтаж монтаж над уплътнението и пръстен.

6

фиксирате новия монтаж събрание чрез затягане на болтовете на монтажа скоба с отвертка , докато фланеца е седнал плътно към горната част на канала на мивката . Разположете новия разположение срещу монтажния пръстен с отвор за източване изправена дренажната тръба зад блока , и завъртете монтажния пръстен върху фланеца , за да заключите монтажната скоба на място.

7

Свалете капака на дъното на новия разпореждането с отвертка , и закрепете електрическите кабели , които отиват към прекъсвача на окабеляването вътре разположение . Закрепете проводниците с пластмасови крепежни елементи и поставете отново капака на дъното на разположение .

8

Поставете метален фланец над тръбата за освобождаване от отговорност на гърба на унищожаването, и приложете гуменото уплътнение към разтоварващ изход . Линия до тръбата за освобождаване от отговорност с капана за източване , и свързване на тръба към дренажната тръба с регулируеми клещите .

9

Заключване на разположение на място с гаечния ключ , който е снабден с новата единица , и на свой ред вода, за да се провери , че няма изтичане в системата . Включете прекъсвача за обезвреждането на кутията на прекъсвача .

Как да получите най- долната плоча Off на съдомиялни

Няколко компоненти съдомиялни машини обикновено са разположени зад табелата на предния дъното удар , като например подаване на вода клапан , моторното реле и ключа плувка , както и маркуча за източван

Περισσότερα >
Как да направим картон Мебели

Как да направим картон Мебели . Въпреки очевидната нетрайност картон , можете да направите картон мебел, която може да издържи теглото на човек, също толкова лесно като дърво или пластмаса , ако изпол

Περισσότερα >