Как да се замени бутона за рестартиране на Garbage за обезвреждане

Проектиран да се втечни органична материя , така че може да се пере надолу канала на мивката , боклук разпореждания са санитарен и удобен начин за обезвреждане на остатъците от хранителни отпадъци . Боклукчийски разпореждания имат бутон за нулиране , който обикновено се намира в долната част на устройството. Нулиране бутон действа като вграден прекъсвач , предназначени за защита на мотора на единицата трябва да станат на разположение претоварен . Ако изхвърлянето внезапно спира операционната , най-много проблеми за обезвреждане на отпадъци могат да бъдат коригирани чрез замяна на бутона за рестартиране . Нещата ще трябва
Drop Плат
Pipe Бесният
Support Base
Ключове
Филипс отвертка
Замяна Reset Button
New Rubber Изхвърляне Gasket MarketBook.bg: Покажи повече Инструкции

1

Нанесете капка кърпа на пода или на масата.

2

Изключете разположение от контакта . Изключете разположение , от изтичането мивка в горната и водосточната тръба на дъното , с помощта на тръбен ключ . Поставете подкрепа , като главата надолу кофа или кофа за боклук , под разпореждане . Изключете монтажната скоба от разпореждане с гаечен ключ . Повдигнете разположение от под мивката и положи на единица на една страна , върху кърпата на капка.


3

Свалете гайката задържане на бутона за нулиране на място от дъното на разположение . Използвайте гаечен ключ . Извадете застопоряващия пръстен от врата на разположение . Премахване на винтове или болтове във фланеца , около средата на разположение , с помощта на отвертка или гаечен ключ. Издърпайте случай на унищожаване , освен и извадете уреда от корпуса.

4

Завъртете разпореждане за достъп до бутона за рестартиране . Премахване на монтажните винтове от скобата на бутон за нулиране с Филипс отвертка. Издърпайте бутона за рестартиране на разположение . Изключете бутона тел терминали нулирани от двигателя на разположение .

5

Свържете клемите на новия бутона за рестартиране на двигателя . Закачете скобата на новия бутон за нулиране на разположение с отвертката . Преинсталиране на разположение в случая и сглоби фланеца с гаечния ключ .

6

Сменете гайката на дъното на корпуса на бутон за нулиране , в долната част на корпуса на разположение, и затегнете с гаечен ключ . Поставете отново застопоряващия пръстен на шията на разположение на . Затегнете пръстена с гаечен ключ .

7

Поставете нова гумено уплътнение на врата на разположение . Поставете на разположение обратно под мивката върху опорната основа . Прикрепете разположение на монтажната скоба с гаечния ключ

8

Прикрепете разположение до изтичането на мивка, след това свържете изхода на разположение за дренажната тръба . ; винтови фитинги на ръка - здраво и след това затегнете двата фитинги с тръбен ключ .

9

Включете уреда в контакта . Включване на водата в мивката , и след това на разположение . Проверете за течове. Затегнете горния и долния източване връзките допълнително , ако е необходимо.

My Frigidaire Gallery тече от вратата

The Frigidaire Галерия съдомиялната машина е домакински уреди , който разполага с врата Stay - Сложете да се предотврати вратата затръшна , когато е отворена , и има траен отгоре и отдолу стоянка за о

Περισσότερα >
Кръгла Табуретка Инструкции Възстановяване

Re - обхващащ подножие е сравнително малка работа, която може да има голямо влияние върху една стая. С голямото разнообразие от декоратор и дамаски на разположение, вие ще бъдете в състояние да се пре

Περισσότερα >