Как да Wire А Garage Изхвърляне

Може би се чудите , където захранващият кабел е на вашия новоинсталираните извозване на отпадъците . Повечето разпореждания са програмирани в електрическата система на Вашия дом . На разположение може да дойде с някои захранващата дъното на устройството, което трябва да бъде свързан към електрически кабели под мивката . Това не трябва да създават никакви пречки, защото окабеляване разположение е подобен на окабеляването проста осветително тяло . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
без докосване на електрически ток тестер
Nut набор водача ( опция)
Wire стриптизьорка
Клещи
изолирбанд MarketBook.bg: Покажи повече Инструкции

1

Изключете прекъсвача на веригата , която контролира окабеляване боклук изхвърляне от главното електрическо поле . Намерете окабеляване за унищожаване под мивка шкаф . Ако проводниците се съдържат в електрическата кутия с капак , махнете капака с Филипс отвертка, за да разкрие на проводниците . Задръжте без докосване на електрически ток тестер в близост до проводниците . Продължи ако тестера не открива ток в проводниците .

2

Извадете крепежните болтове от дъното на разположение , като се използва драйвер гайка или Филипс отвертка , в зависимост от марката . Поставете проводниците под шкафа чрез скоба стреса от долната страна на разположение . Издърпайте достатъчно тел през скобата да направи електрическите връзки към окабеляването на разположение . Не затягайте скобата все още .


3

Strip ½ инч от изолацията от краищата на проводниците от под шкафа и проводниците върху долната страна на разположение , с помощта на тел за отстраняване на бои .

4

Туист голите краища на бялата жица от разпореждане с бялата жица от електрическата кутия под мивката шкафа . Туист тел гайка - обикновено включена с реализацията - върху голите жици , усукване на часовниковата стрелка , докато стегнат . Поставете няколко обвивки на черен изолирбанд около гайката и около 1 /2 инча надолу върху проводниците . Свържете черния проводник от унищожаване и черната жица от електрическата кутия по същия начин .

5

Разхлабете винта земята зелено на долната страна на разположение с Филипс отвертка. Увийте гола земя жица от електрическата кутия около винта и затегнете да осигури жицата .

6

Затегнете скобата на стреса от долната страна на разположение с Филипс отвертка. Внимателно избутайте свързани проводниците в кухината на долната страна на разположение . Поставете отново капака и затегнете крепежните болтове .

7

Завъртете прекъсвача отново и се тества работата на разположение .

Как да се изпомпва амоняк Compressor

Независимо дали имате спешна амоняк или го правят превантивна поддръжка , да се използва система помпа - изложени за вашата амоняк компресор . Амоняк трябва да се изпомпва , ако има натрупване или пре

Περισσότερα >
Как да се изгради рафтове за Bedroom детски

детски стаи са пословично най- трудно да се поддържа чист и спретнат , обикновено се дължи на изобилието от играчки , книги , дрехи и други неща, децата получават от своите добронамерени роднини и при

Περισσότερα >