Как да премахнете Sinkmaster заключващия пръстен

Sinkmaster разпореждания за боклук са част от отпадъците King продуктова линия Anaheim Manufacturing Company е . Sinkmaster единици обезвреждане свързват с мивка басейни цедки или с три - болт фланец или слайд - и - заключване монтажен фланец . Както бе предложено от името си , сглобяването три - болт разполага с набор от три шпилки . Сглобката на слайд - и - заключване има гладка двустранен монтаж пръстен с набор от раздели или "уши" стърчащи от неговата външност . С особено внимание на реда на демонтаж, преместване и двата вида монтажните възли изисква малко време и усилия. Нещата ще трябва
отвертка
Hammer

Покажи повече инструкции
Three - болт Монтаж събрание
1

Извадете контейнера за отпадъци или изключете прекъсвача на разположение на на главната верига панел. Разхлабете и отстранете всички водосточни или съдомиялната връзки до контейнера за отпадъци . Намерете гумената възглавница , която свързва горния отвор на контейнера за отпадъци до долния отвор на фланеца цедка . Поставете отвертка в Винт на скобата на възглавницата си .

2

Подкрепа контейнера за отпадъци изпод с една ръка. Завъртете отвертката обратно на часовниковата стрелка , за да разхлабите винта и скоба. Въпреки че подкрепя контейнера за отпадъци изпод , хванете каучук възглавницата и леко мърдам и го издърпайте, за да освободи контейнера за отпадъци от мивка цедка фланец . Извадете контейнера за отпадъци .


3

Поставете отвертка в един от болтовете на три - болт монтажния пръстен е . Подкрепа за монтаж монтаж отдолу с една ръка. Завъртете отвертката обратно на часовниковата стрелка , за да разхлабите болта . Разхлабете болта , докато неговите опашка изпускане от мивка цедка фланец . Разхлабете останалите болтовете и свалете устройството за закрепване от вал мивка цедка е . Извадете останалата защитник пръстен и гуменото уплътнение от вал мивка цедка е .


Slide- и -Lock събрание
4

Извадете контейнера за отпадъци или изключете прекъсвача на разположение на адрес главния панел верига. Разхлабете и отстранете всички водосточни или съдомиялната връзки до контейнера за отпадъци . Намерете разделите или "уши" които обграждат слайд - и - заключване монтаж пръстен на единицата обезвреждане; монтажния пръстен отдава на горния отвор на уреда.

5

Докоснете един от разделите обратно на часовниковата стрелка с чук. Леко докоснете раздела , докато пръстенът се разхлабва и обрати на часовниковата стрелка. Докоснете съседен раздел, ако е необходимо. Подкрепете контейнера за отпадъци изпод с една ръка и завъртете пръстена с другата. Завъртете пръстена , докато за обезвреждане на единичните изпускания от опашка на мивка цедка е . Извадете контейнера за отпадъци .

6

Shimmy гладкото двустранен възглавница се монтира на разстояние от края на вала на мивка цедка е . Възглавница планината е метален пръстен с вътрешна облицовка от гума. Издърпайте останалата монтажния пръстен от вала цедката е . Останалите пръстен е част от събранието , че приема разделите на разположение на .

7

Завъртете пръстена за подкрепа на часовниковата стрелка. Халката на подкрепа е резбован , гайка - като компонент, който опира в долната страна на мивката . Разхлабете и отстранете пръстена за подкрепа. Извадете уплътнението на фибри от опашка на мивка цедка е .

Отстраняване на един GE Side -по- Side Хладилник с размразяване Неспазването

Докато General Electric в момента притежава множество обекти в други области , тя получава своето начало като електрически компания в края на 1800 година . След това компанията започва производството

Περισσότερα >
Как да спечелим викториански Захарни Shades

През викторианската епоха , повечето абажури са изработени от красива мозайка стъкло, с деликатни стъклени мъниста , висящи от основата като ресни . След Газопламъкова лампи са заменени с електричеств

Περισσότερα >