Как да инсталирате New Garbage Изхвърляне Splash Guard

A напукани или скъсани калник на задно колело на ваше разположение боклук може да предизвика пълна бъркотия , когато включите устройството. Режещо острие в хранителни отпадъци на смилане разположение , така че да може да се изплаква в канала. Предпазителят за каучук плясък монтира върху върха на ваше разположение ви позволява да депозирате хранителни отпадъци надолу изтичането на мивка и държи на отпадъците се нарязва и се бунтуваше от обезвреждането режещо острие от пръски или архивирането в мивката . Подмяна на дефектни охрана плясък ще запази отпадъците в рамките на разположение там, където принадлежи . Нещата ще трябва
No- докосване схема тестер (по желание )
Филипс отвертка
Flat - острие отвертка
Замяна обезвреждане охрана плясък на MarketBook.bg Покажи повече инструкции в
1

Изключете захранващия кабел на разположение от контакта под мивката . Изключете прекъсвача на веригата , че продажбата е свързан с тях, ако машината е твърда връзка . Задръжте верига тестер не - докосване до окабеляването на разположение, за да се осигури захранването е изключено , преди да продължите нататък.

2

Намерете дренажната тръба под мивката , че придава на разположение . Извадете фиксиращия винт на тръбата фланец за източване с Филипс отвертка. Издърпайте тръбата за източване от унищожаване и го избута настрани.


3

Поставете края на отвертка с плосък връх в един от разделите на големия кръгъл гайката , който придържа разположение на дъното на мивката . Дръжте долната част на разпореждането с една ръка. Използвайте отвертката в друга страна да се обърне гайка една четвърт завой в обратна на часовниковата стрелка посока . Спуснете разположение от долната страна на мивката и тя лежеше на дъното на шкафа . Не поставяйте отмените стрес върху електрическото окабеляване , идващ от изхвърлянето .

4

любопитствам съществуващата плясък Пазачът на разстояние от върха на разпореждането с отвертка с плосък връх . Бутнете нов калник на задно колело над горната част на машината , докато тя е напълно седнал по целия път наоколо .

5

Повдигнете разположение към долната страна на мивката. Уверете се, че устройството се позиционира в оригиналната си ориентация , така че канализацията подравнява с тръбата за източване. Завъртете гайката с голяма плоска отвертка отвертка една - четвърт оборот по посока на часовниковата стрелка за сигурно монтиране на устройството на долната страна на мивката.

6

Push дренажната тръба към канализацията за обезвреждането и затегнете фиксиращия винт .

7

включете отново на разположение или включете прекъсвача . Включване на водата в мивката и го оставете да работи . Завъртете разположение на по нейно превключвател на захранването и проверете за течове отдолу. Затегнете голяма гайка или винт водосточната тръба подпорна , както е необходимо , ако е установен теч .

Как да знам, ако барометричен заглушител е разположен точно на една печка на въглища

амортисьор на барометричното , известен също и като регулатор на тягата , контролира колко въздух попадне в горивната камера на вашия въглища печка е от комина . Правилното движение на въздуха е важно

Περισσότερα >
Как да Конвертиране на Китай Hutch

A Китай сандък може да бъде лесно преобразувана в красива и въздействаща домашна библиотека . Не само ще е превърнато Китай Хъч се превърне в прекрасно място за показване на вашите по-привлекателни кн

Περισσότερα >