Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Garbage Изхвърляне >> Content

Каква е разликата между боклук Отписани и депониране на отпадъци

? Когато се опитвате да се реши между обезвреждане на отпадъци и обезвреждането на отпадъци , ти наистина не са изправени пред голям избор на всички, защото условията се отнасят до точно същия вид на устройството. Някои хора го наричат ​​обезвреждане; други го наричат ​​ги обезврежда . Някои превключвате назад и напред , като се използват и двата термина , за да опише точно същия блок . Излезли от употреба и депониране на отпадъци

боклук разпореждания помагат да се намали количеството на отпадъците, храната, която слагате в кофа за боклук и изпрати до общинските системи за боклук . След остъргване меки храни и растителни пилинг в канала и течаща студена вода от чешмата , можете да включите устройството . Осъществено от електричество, обезвреждане на отпадъците смила храна , докато тя е достатъчно малък, за да бъдат измити дренажната тръба и във вашия канализацията или септични системи.


Speed ​​

Garbage освобождавания се отличават с мощността на техните двигатели. Изборът варират от ¼ конски сили до една конска сила . Повечето домакинства използват поне ½ - конски сили единица ; нищо по-бавно , не е достатъчно мощен, за да се справят с отпадъците ефективно. A 1 - конски сили единица използва повече електроенергия , отколкото други. Неговият двигател работи по-силно , но единиците често идват с звукоизолация.

От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/garbage-disposal/1019007609.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.