Как да инсталирате GE Triton XL

Инсталиране на съдомиялната машина GE Triton XL се извършва по същия начин, както почти всяка друга миялна машина. Задачата може да изглежда сложно за някой, който не е изпълнявал тази роля и преди, но с правилното ръководство , новак направи-си - си сам може лесно да се справи с това, което на пръв поглед изглежда огромна задача. След като стария си съдомиялна машина , се отстранява или нов кабинет е готов, ще бъде готов да приеме предизвикателството . Нещата ще трябва
Ролетка
клемни връзки
регулируем гаечен ключ
тел за отстраняване на бои
Телени ядки
Teflon лента
Филипс отвертка
Клещи
каишка водопроводчик <Бразилски> винтове за дърво на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

спирателен вентил за подаване на гореща вода под мивката в кухнята . Изключване на захранването към кухнята през прозорец прекъсвач .

2

Измерете пространството на шкаф с размери измерване на лента , за да се уверете, че пространството е широк и достатъчно висок, за да се поберат Triton XL . Пространството трябва да се измери широк двайсет и четири инча с 34 инча височина и 25 1/4 инча дълбочина . Тичане медни водопроводни линии през отвора за преминаване през страната на мивка шкаф .


3

развийте на медни тръби и го свържете към клапан за подаване на гореща вода. Плъзнете пръстеновидни клемни връзки през медни тръби и ги затегнете върху вентила за подаване на гореща вода с регулируем гаечен ключ. Пътеводител на медни тръби в отделението за миялна машина, към предната част на зоната на кабинета .

4

Махни изолация от черната гореща жица , бял неутрален проводник и земята проводник с тел за отстраняване на бои . Свържете черния гореща жица , бял неутрален проводник и земята проводник към топлите , неутрални и земята кабели , считано от основната електрическа верига в кабинета пространство съдомиялна машина. Използвайте тел ядки да се свържете и щит окабеляването . Пътеводител проводниците към предната част на пространството за кабинет .

5

Поставете съдомиялната машина на гърба си . Увийте Teflon лента около резбите върху лакътя на миялна машина и да го прикрепите към входа за водоснабдяване. Застанете на уреда нагоре , а след това го натиснете до пространството на шкафа .

6

Плъзнете компресионен фитинг над медни тръби и го свържете към входящата вода вентил. Изрежете излишния ако медни тръби е твърде дълъг. Затегнете компресионен фитинг с регулируем гаечен ключ.

7

Отстранете винтовете , държащи капака върху жица кутия на съдомиялната машина с Филипс отвертка. Поставете телена скоба върху външната страна на кутията на тел и използва клещи за затягане на застопоряващия пръстен . Нахранете електрически кабели през кабелната скоба и отсече излишната . Премахване на изолацията с тел за отстраняване на бои и да се свържете черния гореща жица и бял неутрален проводник към съдомиялната машина. Свържете заземяващия кабел към рамката на съдомиялната машина . Поставете обратно капака на тел кутия , когато приключите.

8

Извадете накрайник от изтичането на мивка с тръбен ключ и да инсталирате клон накрайник . Свържете маркуча за миялна машина за източване на клон накрайник . Закрепете маркуча със скоба . Ако мивката разполага изхвърляне на боклук , свържете маркуча за източване на съда относно обезвреждането и сигурна маркуча със скоба . Loop дренажния маркуч към най-високата точка на мивка шкаф за избягване на обратна промивка .

9

Закрепете маркуча за източване на страната на мивка шкаф със скоба или каишка водопроводчик . Ниво на съдомиялната машина чрез завъртане на предните крака на уреда , докато четете нивото на торпедо .

10

Поставете металните скоби в горната част на машината към долната страна на щанда на шкафа с винтове за дърво . Включете водата и проверете за течове . Включете захранването и пуснете машината през един цикъл пране при инспектиране на района около уреда за течове.

Какви са Микровълните Made Of ?

Микровълнови фурни, сега са общи за повечето домакинства в САЩ , използват съвременни технологии, за да се опрости готвене. За разлика от традиционните готварски уреди , микровълнови фурни са без нагр

Περισσότερα >
Как мога да Reupholster на 60-те години Bucket председател

? A 1960 кофа стол е наречен така, защото на седалката на стола е закръглена като кофа . Тези столове са забавни и обикновено построени добре, така че те може да продължи в продължение на много повече

Περισσότερα >