Как да пуснете Line Hot Water за съдомиялни

A миялна машина е модерен комфорт , която е направила живота на хората по-лесно. Монтаж A миялна машина включва вземане на няколко съществени връзки. Една от връзките, които трябва да бъдат направени за миялната машина , за да функционира правилно, е линията на топла вода. A миялна машина получава своята гореща вода през маркуч за доставка , свързана с линията на гореща вода под мивката . Специален адаптер позволява на маркуча за миялна машина за доставки и кранче маркуча доставките на мивката , за да бъде свързан по същото време . Нещата ще трябва
Slip - съвместни клещи
Регулируем гаечен ключ
Teflon лента
Dual спирателен адаптер
Multi - отвертка

Покажи повече инструкции

1

Намерете спирателния вентил гореща вода под мивката в кухнята . Завъртете дръжката или копчето на спирателния вентил напълно посока на часовниковата стрелка , за да се спре подаването на вода .

2

Хванете спирателния кран здраво с чифт подхлъзване съвместен клещи и го задръжте стабилно. Използвайте регулируем гаечен ключ за разхлабване на закрепването в края на маркуча за подаване на гореща вода , като я завъртите обратно на часовниковата стрелка . Извадете монтирането изцяло на ръка , след като тя е достатъчно хлабав .


3

Увийте конците на часовниковата стрелка спирателния вентил с Teflon лента, за да помогне запечата връзката. Свържете двойна спирателен адаптер за спирателния клапан , където можете просто премахна маркуча за подаване на гореща вода. Промушете на адаптера с ръка и я затегнете с помощта на регулируем гаечен ключ . Нанесете Teflon лента за всяка от двете инсталации на адаптера , както направи по-рано .

4

Свържете маркуча горещо водоснабдяване кранчето към един от елементите на адаптера, като го резби на ръка по часовниковата стрелка. Затегнете маркуч монтирането помощта на регулируем гаечен ключ и хлъзгане съвместни клещи , както направи , когато сте го отстранили . Свържете единия край на маркуча за миялна машина доставки към другата монтирането на адаптера с помощта на метода, който се използва, когато сте свързали гореща маркуч водоснабдяване кранчето на . Придържайте се на другия край на маркуча за подаване на съдомиялната машина през дупката в стената на шкафа , където е съдомиялната .

5

Махни плоча удар на съдомиялната машина в долния предната част на устройството . Използвайте стандартен или Phillips малко по мулти - отвертка или функцията на драйвера гайка , в зависимост от вида на заключващото устройство се използва за прикрепяне плоча удар.

6

Издърпайте края на маркуча за подаване на миялна машина , че сте свързан към адаптера спирателния вентил към предната част на съдомиялната машина , когато впускателният клапан е . Увийте нишките на входния клапан с Teflon лента посока на часовниковата стрелка . Промушете монтирането на края на маркуча за подаване на входния клапан на ръка , за да гарантират, че тя няма да се превърне крос - резба . Затегнете фитинга с помощта на регулируем гаечен ключ . Сменете плочата за удар и да се възстанови подаването на вода .

Как да се определи Tumbler Bearing на Maytag Dryer

барабан барабан в Maytag автоматична сушилня се върти непрекъснато, когато суха цикъл се изпълнява. Лагеруването на гърба на барабанен барабана го поддържа стабилна и правилно позициониран . Ако бараб

Περισσότερα >
Как да се изгради Bird Cage щандове

Bird кафезни щандове следва да бъдат прости и силни . Те не трябва да бъде тромава , най- тежък или трудно да се движат. Простотата е ключът за клетка за птици щандове . Bird клетки не са толкова тежк

Περισσότερα >